Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első csalódás után minden könnyebb. Akkor miért szenvedek most jobban?
Figyelt kérdés
Az első kapcsolatom után ami több évig tartott,magam alatt voltam.Második kapcsolatom után meg még jobban.Szinte fáj!2012. febr. 16. 23:39
11/17 anonim válasza:
Nem csoda, hisz nagyon szeretted. Nyugi, találsz majd mást:) Meg ahogy mondani szokás, az idő megoldja:)
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.Bár a depresszióm már így is hatalmas.
2012. febr. 17. 00:13
14/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csaj
2012. febr. 17. 00:22
15/17 laca123 válasza:
Akkor nagy bajban vagy. Amíg rá nem jössz dolgokra.
16/17 A kérdező kommentje:
Azt hiszem rájöttem dolgokra csak kellett hozzá egy jó nagy beb@szás meg beszélgetés barátokkal.Jobbat érdemlek ennyi.
2012. febr. 19. 06:20
17/17 anonim válasza:
Ha túltetted magad rajta, könnyebb lesz, de addig minden nehezebb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!