Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Másnak is csalódás volt az...

Másnak is csalódás volt az egyetem első 1-2 hete?

Figyelt kérdés
Nekem nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet. A kollégiumhoz 1970 óta nem nyúltak (akkor építették), a társaság punnyadt, se bulik, se szórakozás. Másnak is ilyen rossz? :S
2010. szept. 18. 16:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
Az kolesz állapotán ne lepődj meg, nem szállodába mentél, gyakori, hogy nem a legmodernebb az épület. A többi viszont tényleg nem megszokott. Hova jársz? Lehet, hogy csak rossz társaságba kerültél, azért nem értesülsz a bulikról.
2010. szept. 18. 16:20
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Nem, ugyanolyan fejetlenség és értetlen To-sok fogadtak, mint az eddigi években. Ha elsős vagy, akkor várj még egy kicsit,míg összeszokik a társaság!
2010. szept. 18. 16:29
 3/12 anonim válasza:
57%

Szia.

Én is eléggé csalódott vagyok.. én fősulira járok ,koleszba nem..

na de a társaság valami szörnyű... mindenki tök bamba.. a tanár szól /kérdez valamit, mindenki bambul maga elé...

Semmi buli, nincs társasági élet, lehet be van még mindenki sza.va,de pl előző sulimban is ezt tapasztaltam..ha én nem mentem volna oda a többiekhez...

Nem tudom miért van ez így. Gimiben ku.va jó volt, ott volt az igazi élet, suli után beültünk mindig a törzshelyünkre stb jó volt..

de itt.. méghogy a fősulin mennyi party meg élet van... pf...

2010. szept. 18. 16:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért az egyetemi nagy élet az sokszor csak duma ám. Társaság és lehetőségek kérdése is, na meg persze nem mindenki teheti meg, hogy egyetem mellett hetente akár többször is bulizni jár, ha benn akar maradni. A "de nagy buli az egyetem" nézetet vallók fele kibukik az első (fél)év után. Persze lehet járni néha bulizni, de folyamatos szórakozás mellett esélytelen komolyabb szakokat elvégezni. Nekem pl. a legtöbb buli kimarad, mivel bejárós vagyok, és a szokásos egyetemi bulinap utáni reggel órám van, így csak akkor tudok bemenni, ha kocsihoz jutok, de akkor meg ugye a közös iszogatásból maradok ki. De erre szokták mondani, hogy valamit valamiért. Az azért biztos, hogy koleszosként könnyebb lesz társaságot találni, meg persze bulikba járni is, mivel nem kell különösebben a hazajutással meg a másnapi bejutással foglalkozni.
2010. szept. 18. 16:35
 5/12 A kérdező kommentje:
Igen, én is úgy indultam, hogy majd minden héten buli...stb., erre alig várom, hogy hazaérjek csütörtök délután. Ráadásul a szobatársammal sem jövök ki valami jól, ő nagyon hallgatag, és inkább másokkal barátkozik, tőlem külön. :S Sőt akiket általam ismert meg, azokat is igyekszik minél jobban elrángatni mellőlem. :S
2010. szept. 18. 16:37
 6/12 anonim ***** válasza:
50%
Irigylem a problémáidat. Ha bulizni mentél a felsőoktatásban akkor nem vagy odavaló. Nekem nem csalódás, mert tanulni járok oda, nem pedig szórakozni.
2010. szept. 18. 17:52
 7/12 anonim válasza:
34%
Pff... Gondolom szűzek is vagytok még. Nem járok bulizni mert tanulok blabla. Képzeld én is tanulok, nem is keveset és mégis el tudok járni bulizni, és nem buktam ki az első félévben. Nem kommunikációra vagy más holiday szakra járok, mielőtt még... Arra van időd amire szakítasz, nekünk első héten is eszméletlen nagy bulik voltak, utána meg még nagyobbak... Azért mert eljársz bulizni nem fogsz megbukni, ezzel csak az antiszoc. szerencsétlenek vigasztalják magukat. És attól még, hogy tanulsz nem maradsz ki minden buliból, ezt meg az apuci pénzén Ba-n 12 félévezők terjesztik.
2010. szept. 18. 18:48
 8/12 anonim ***** válasza:
28%

A party és a tanulás megfér egymás mellett, első évemben 62 kreditet teljesítettem, és mellette társasági életet is éltem, és eljártam partykba. És én sem kamu BTK-s szakon vagyok. Az, hogy szar a társaság, az cida, gondolom nem voltál gólyatáborban sem, mert az hülyeség, és csak a szexről, meg az ivásról szól. Na itt buktad be a dolgot, de nagyon csúnyán. Én főgólya voltam, és minden hétre szervezünk még most is a kisgólyáinknak közös programot. Ha megírod, hogy melyik egyetemre jársz, akk próbálok segíteni.

Én nem koliban lakom, hanem albérletben, mert nem bírtam én sem elviselni a kolit, költözz el te is.

2010. szept. 18. 19:02
 9/12 A kérdező kommentje:
Ottvoltam gólyatáborban...
2010. szept. 18. 19:59
 10/12 anonim ***** válasza:
56%
Ha az ELTÉ-re jársz, akkor kérhetsz magad mellé mentort.
2010. szept. 18. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!