Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Másnak is csalódás volt az...

Másnak is csalódás volt az egyetem első 1-2 hete?

Figyelt kérdés
Nekem nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet. A kollégiumhoz 1970 óta nem nyúltak (akkor építették), a társaság punnyadt, se bulik, se szórakozás. Másnak is ilyen rossz? :S
2010. szept. 18. 16:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

"ezzel csak az antiszoc. szerencsétlenek vigasztalják magukat. "

Igen én antiszoc szerencsétlenség vagyok, mert szerintem nem a szórakozásról szól a felsőoktatás. De akkor ti meg társaságfüggő életképtelen lények akik egyedül meghalnak.

Én nem járok "bulizni", mert az iskola mellett dolgozom nem keveset, így nincs időm, se gusztusom a "bulijaitokhoz" ami csak a kefélésről és a piálásról szól, elmondások alapján. Többször olvastam ilyen közösségi oldalakon a deviánsok megjegyzéseit, mint pl: jaj de bebaxtam a hétvégén, húú de részeg vóótam, nem emlékszem semmire stb. Hát nagyon felnőttes és férfias cselekedet.

Üdv: "antiszoc szerencsétlenség" (bár szerintem az ilyen patyGYEREKEK azok)

2010. szept. 19. 08:29
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

"Pff... Gondolom szűzek is vagytok még"

Ehhez meg annyit fűznék hozzá, hogy ezzel is a gyerekesebb emberkék foglalkoznak, akik presztízst csinálnak a szexből.

2010. szept. 19. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!