Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbocsátás és újrakezdés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátás és újrakezdés vagy sem?

Figyelt kérdés
Nemrég lett vége egy a mindkettőnk szerint csodálatos kapcsolatnak. Mindketten hibáztunk, a párom is és én is (nem volt szó félrekavarásról, inkább nem figyeltünk eléggé egymásra). A volt párom chaten próbálta meg megtalálni azt amit hiányolt és egy ázsiai pasibe "lett szerelmes". Ők ketten nem találkozhatnak, viszont a párom bevallotta, hogy a pasi nem közömbös számára. Engem pedig azzal etet, hogy számára csak egy hosszabb szünet kell. Viszont ha akarom folytatni akkor csak el kell fogadnom a másik pasit is... (Nekem ez nem tetszik ugyebár.) Én látom rosszul vagy ez valóban egy szemét és megalázó kérés a részéről?
2012. febr. 16. 06:33
 1/3 anonim ***** válasza:
A szüneteknek semmi értelme, max annyi, hogy ilyenkor lelkiismeret furdalás nélkül csalhatják meg a felek egymást. Ennek így nincs sok értelme, és igen, eléggé megalázó, hogy el kéne fogadnod a másik pasit. Szerintem felejtsd el, dolgozd fel ezt az egészet és légy boldog mással.
2012. febr. 16. 06:57
 2/3 Macs1209 ***** válasza:

Előzőnél a pont. Olyan, hogy szünet, olyan nincs, max

annyi, hogy addig azt csinál, amit akar.

Mit kellene elfogadni rajta? Legyen boldog a chatelésével.

Keress mást :)

2012. febr. 16. 07:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Részvétem.

Hagyd már a francba,ez a csaj már nem szeret téged,csak megalázna,ahol tudna,annyi nő van!

Nincs jobb?

Találnál te4

Ő meg legyen szerelmes a chates pasijába,éljenek boldogan!

Ilyet NE viselj el!

Legyél férfi!

2012. febr. 16. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!