Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan cselekednétek a helyemben?
"mivel neki is én voltam az első komoly kapcsolata állandóan más lányokról álmodozott (ezt nem győzte a tudomásomra hozni), majdnem meg is csalt, bennem csak a hibát látta, mindennel fel tudtam idegesíteni, sokat volt bunkó, rengeteg gátlást és félelmet kiépített bennem, sok dologban különböztünk (pl. alapvető hozzáállásunk az élethez, én az örök optimista, ő a végtelenül pesszimista "minden sz*r"), több éves kapcsolat után sem volt hajlandó összeköltözni etc."
Ennyi rossz két életre is sok,nemhogy egy kapcsolatba. Erre igent mondani egy lámykéréskor nem semmi. A szerelem nem lehet indok mindenre,főleg,ha valaki épp azzal ássa magát még mélyebbre a fekáliában. Előbb gondolkodni,aztán lépni,ez miért olyan nehéz? Naív vagy és voltál,nem is kicsit. Egy eljegyzéssel nem lehet rendbehozni semmit,ami amúgy nem működik.Az is szomorú,hogy 5 év tapasztalata sem volt elég ahhoz,hogy ne akarj 1 hónap széptevés után visszamenni hozzá.Mi kell még ahhoz,hogy belásd ő nem az igazi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!