Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20on évesen mi a fontosabb a karrier vagy a magánélet?
Ez buta kérdés, mert emberfüggő.
Vannak, akiknek a karrier a fontosabb, de az biztos, hogy ők sem szoríthatják büntetlenül háttérbe a magánéletüket (pihenés, hobbi, párkapcsolat, család) a karrier javára.
Nekem személy szerint a karrier, ami alatt a ranglétrán való előrejutást és a "keressünk mindig egyre több pénzt" című dolgot értem, egyáltalában nem fontos.
Karrier,mert ha van zsé akkor sok csaj,nyaralások,Wellneszezés,önfejlesztés,akkor elmegyek már versenyezni a sportban amit csinálok.Ezek.Így kell egy jó karrier aztán befektetni és mellette lehet élni is,de igazán élni csak akkor lehet faxán ha csövön vagy pénzzel.
24F
A te szempontodból mindenképp karrier, te is mondod, hogy ezt szeretnéd, és ha még nincsen párod, akkor adja magát.
Bár tényleg teljesen egyénfüggő. Nekem akkor már a családom volt a fő (21 évesen házasodtam), de ugyanúgy fontos volt a munka, hisz el kell tartanom a kis családom. Bár költözni nem költöztem volna miatta, és éjszakában sem dolgoznék, csak normálisan 8 órában.
33/F
6. vagyok
22 vagyok, párom 26, jelenleg külföldön dolgozunk, más-más országokban, építjük a karrierünket, de egymásért is tesszük. Ezért írtam, hogy a kettő együtt. Mindketten a nullán állunk még, de ha hazamegyünk, tudunk előrébb lépni. Nehéz ez az átmeneti állapot, de utána... :)
Ha nincs párod, ésszerű, hogy inkább a munkára koncentrálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!