Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményed arról, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Poster04 kérdése:

Mi a véleményed arról, ha egy férfi megüti a barátnőjét?

Figyelt kérdés
Elhagynád az illetőt? Megtörtént már veled? Mi volt a reakciód? Fiúk, ti ütöttétek már meg a barátnőtöket? Létezik erre mentség?
2012. febr. 15. 23:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
70%

Biztos hogy mindenki elött egy nagydarab részeg bunkó csépel egy védtelen nöt . Az ilyen megbocsáthatatlan !

Életemben egyszer ütöttem meg nöt, a volt barátnöm kapott egy hatalmas pofont , amikor már negyedórája fröcsögö nyállal hisztériázott, mert elaludtam, nem mentem érte a melóba, és neki 1km-et gyalogolnia kellett és 5 percet kopogni amig felébredtem. Az elsö k. anyádnál ( szó szerint ) még szóltam neki , a másodiknál már nem.

Nem tudom, hogy elhagyott volna -e érte, mert másnap kidobtam.

35/F

2012. febr. 16. 00:21
 12/23 anonim ***** válasza:
94%
Elhagynam, mert minden veszekedeskor felnek, hogy ujra megut. Osszerezzennek a hirtelen mozdulataira... Nekem ez nem hianyzik. Exem sosem utott meg, de nagyon durva duhkitoresei voltak, igy egy ido utan tole is feltem...
2012. febr. 16. 00:25
 13/23 anonim ***** válasza:

szerintem se intéz így kultúrált ember valamit azzal az emberrel, akit szeret és tisztel

és szerintem egy kölcsönös tisztelet nélkül nincs normális kapcsolat, úgyhogy én nemhogy az ütést nem várnám meg, de nekem ott lenne vége ha nem tud tisztelettel kezelni, és mondjuk kiabál velem, szitkozódik stb

szóval nekem ott sazonnal vége lenne a kapcsolatnak

szerencsére a több mint egy év alatt ilyenre eddig még sose került sor, úgyhogy fel se merült bennem szakítás

de mondjuk én is megadom neki a tiszteletet, mint mondtam, ennek kölcsönösnek kell lennie

2012. febr. 16. 00:29
 14/23 anonim ***** válasza:
75%

Soha nem ütöttem meg a páromat és volt barátnőimet.

Volt már, hogy meg kellet ütnöm nőt de az munkakörömből adódott.

Ne tűrje egy nő se el ezt a megaláztatást, mert később csak rosszabb lesz!

2012. febr. 16. 00:35
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Ütöttek meg igen, akkor látott utoljára.

23n

2012. febr. 16. 00:50
 16/23 anonim ***** válasza:
79%

Nem ember.

Elhagynád az illetőt? EL.

Megtörtént már veled?NEM

Mi volt a reakciód? NEM VOLT ILYEN MÉG.

Fiúk, ti ütöttétek már meg a barátnőtöket? NŐ VAGYOK.

Létezik erre mentség? NEM LÉTEZIK.

2012. febr. 16. 01:34
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

A bátyám felesége gyakran ütötte meg a bátyámat semmiségekért(például még nem akart hazamenni tőlünk,aztán a csaj hisztizett és nyakon csapta a tesómat),de ő sosem ütött vissza,mert szerette őt(ki tudja miért)...azóta elváltak (szerencsére),a nő mostani pasija meg olykor-olykor lekever neki egy-egy pofont.Hogy őszinte legyek,őt valahogy nem igazán tudom sajnálni.Sok nő él vissza azzal,hogy őt úgysem üthetik meg,mert nő,ők viszont lazán lekevernek egyet a pasijuknak.

Én egyáltalán nem vagyok az erőszak híve,sosem tudnám megütni a barátomat,ha ő megütne,elhagynám rögtön.

22L

2012. febr. 16. 11:14
 18/23 anonim ***** válasza:
naná hogy van rá mentség, persze nem mindegy ki meg miért,de aki ugy viselkedik hogy eldurran tőle az agyam azt én hagynám ott az első ilyen eset után......
2012. febr. 16. 11:38
 19/23 anonim ***** válasza:
22%

Ha megérdemli a csaj akkor nem ítélem el ha megüti a pasija.Én is kaptam már párszor pofont,de megérdemeltem.És én is ütöttem már meg pasit.

21/n

2012. febr. 16. 12:58
 20/23 anonim ***** válasza:
A Vidéki Man jól pofán veri a nőt...
2012. febr. 16. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!