Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit csinaljak?
A sulimban van egy csaj (osztaly tarsam) jartam vele fel evet nagyon szeretem.De viszont sok haverom csak ugy cserelgete a csajokat es nem tudom miert en olyan akartam lenni mint a haverjaim.Nyaron megcsaltam a csaj megtudta most mikor a suliban vagyunk egy szot sem beszeltem vele fel evig meg mindig nem.Nagyon szeretem es csak buntudatos vagyok ez normalis?Vagy minden srac igy csinalja azon gondolkoztam hogy bocsanatot kerek tole nem azert hogy ujbol jarjunk vagy valami vagy csak felejtsem el?
16/F
kérj bocsánatott, azt minden esetre
A haverok jók hogy vannak de ne akarj hasonlitanni senkire, légy saját magad
25f
Nem jön be ez a "fényezem magam" stilus, bocs.
Ami megáll, azt megdugjuk, csak ne tudja meg a barátnönk, ennyi a lényeg, semmi köze az osztálytársakhoz.
Most megtudta, ciki van, de azért csak jó lenne, ha lenne fix barátnö is, mint eddig...
Térdelj le, és könyörögj, meg fogadkozz neki, hivatkozz arra , hogy neked ö volt az elsö, és a kiváncsiság miatt volt a másik lány, de agyáltalán nem volt jó még csak a barátnöd nyomába se érhet
Pont ilyen voltam én is.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!