Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit csinaljak?

Figyelt kérdés

A sulimban van egy csaj (osztaly tarsam) jartam vele fel evet nagyon szeretem.De viszont sok haverom csak ugy cserelgete a csajokat es nem tudom miert en olyan akartam lenni mint a haverjaim.Nyaron megcsaltam a csaj megtudta most mikor a suliban vagyunk egy szot sem beszeltem vele fel evig meg mindig nem.Nagyon szeretem es csak buntudatos vagyok ez normalis?Vagy minden srac igy csinalja azon gondolkoztam hogy bocsanatot kerek tole nem azert hogy ujbol jarjunk vagy valami vagy csak felejtsem el?

16/F

2012. febr. 15. 23:28
 1/6 anonim ***** válasza:
16 évesen ha ekkora köcsög vagy, hogy félre lépsz, és van pofád azt mondani, hogy "szerelmes vagy" ami lássuk be most nevetséges... mi lesz belőled 26 évesen bele se merek gondolni...
2012. febr. 15. 23:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha akarsz akkor kérj tőle bocsánatot
2012. febr. 15. 23:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem azt várta hogy leköcsögözzétek és hasonló. Fiatalság bolondság. Szerintem mindenképp kérj tőle bocsánatot. És tisztázd a dolgot, hogy nem azért kérsz tőle bocsánatot hogy újra össze jöjjetek, bár még reménykedsz, mert nagyon szereted még mindig. Ha valóban igy gondolod, az nagyon tiszteletre méltó. Kérj tőle bocsánatot. Sosem tudhatod mi fog történni. Tudod.. minden okkal van. Ne akarj a haverjaidra hasonlítani, mert mind egy pancser. Olyan kell a mai világba aki szívből szereti a lányt/fiút. Mint gondolom tudod, elég kevés arra az esély hogy ő is lesz a feleséged, de fiatalon választod meg a jövődet.
2012. febr. 15. 23:38
 4/6 anonim ***** válasza:

kérj bocsánatott, azt minden esetre

A haverok jók hogy vannak de ne akarj hasonlitanni senkire, légy saját magad

25f

2012. febr. 16. 01:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem jön be ez a "fényezem magam" stilus, bocs.

Ami megáll, azt megdugjuk, csak ne tudja meg a barátnönk, ennyi a lényeg, semmi köze az osztálytársakhoz.

Most megtudta, ciki van, de azért csak jó lenne, ha lenne fix barátnö is, mint eddig...

Térdelj le, és könyörögj, meg fogadkozz neki, hivatkozz arra , hogy neked ö volt az elsö, és a kiváncsiság miatt volt a másik lány, de agyáltalán nem volt jó még csak a barátnöd nyomába se érhet

Pont ilyen voltam én is.

35/F

2012. febr. 16. 01:49
 6/6 anonim válasza:
Barátnőt szerezni könnyű, megtartani nehéz / szóval többet ne hibázz és légy őszinte!
2013. aug. 9. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!