Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Farkaskinga kérdése:

Szerintetek mit csináljak? Hogyan felejtsem, el?

Figyelt kérdés
2 éve megismertem egy srácot (24 éves) tök jókat beszélgettünk és megkedveltük egymást. amúgy nem magyarországon lakik. amikor hazajött először, akkor nem sikerült találkoznunk. aztán amikor pár hónapja hazajött, akkor találkoztunk 2x is,összejöttünk. nagyon kitartó és kemény, felnőtt férfi. szeretjük egymást, ő 2-3 hete azt mondta, hogy nem bírja tovább, meg beleőrül abba, hogy az idő áll és nem láthat. azt modnta, hogy ő vissza akar venni a tempóból, rá 1 hétre azt mondta hogy lehet a pokolba kíván de ő véget akar vetni, mert tényleg nem bírja, kívülről erős de belül gyenge. namár msot az a helyzet, hogy én nem bírom elfelejteni. msot volt zületésnapom, de ő nem is írt, telója elromlott mert előtte hívni se tudam, amg mindig ő keresett az elmúlt 2 évben. de nem tudom hogy felejtsem el. sok midnent elnéztem neki, 3 hátig jött fel egyszer, meg a munkája miatt nem tud fent lenni neten, de most láttam hogy nemrég fent volt kb fél órája, de nem írt...szóval csak barátként tekint rám, de nemtudom elfelejteni, mert még midnig szeretem. mit tegyek?
2012. febr. 15. 18:39
 1/1 monica új válasza:
Szerintem egyértelmű,hogy nem akar már tőled semmit.Nem is kell erőltetni az ilyet,mert csak magadnak ártasz vele.Menj inkább kikapcsolódni a barátaiddal,szórakozni,bulizni és meglátod elöbb-utóbb találkozol valaki mással és már el is felejtetted őt!A lényeg,hogy mindig legyen valami programod ami leköt,így könnyebb felejteni!
2012. febr. 16. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!