Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vuvu kérdése:
Van egy srác akivel nagyon jóban vagyok és ami köztünk van az több mint barátság. Van barátnője de nekem ír olyanokat hogy:imádlak, meg akarlak csókolni, meg hogy kívánlak. Én is nagyon szeretem őt. Szerintetek lehet belőle valami vagy felejtsem el?
Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 14:52
1/13 lila nyuszi válasza:
Jöjjetek össze vagy küld el a fenébe... :D
2/13 anonim válasza:
Hát ne csúnyíts bele más kapcsolatába! A srác döntse el kit akar! Ne legyél csak egy másodrangú, egy szerető... ha nem akar szakítani a bnőjével, akkor hagyd ott! felejtsd el, mert csak ki fog használni.
3/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!megkérdeztem tőle hogy akkor most mi is van köztünk és azt mondta ha nem lenne ilyen friss a kapcsolatuk akkor már rég szakított volna a bnőjével.de most mit csináljak?
2012. febr. 11. 15:00
4/13 anonim válasza:
Friss a kapcsolata? pont ilyenkor kéne még szakítani... Ez egy szemét! Csak ki akar használni:/ Persze! Biztos érez valamit irántad, de gondolj bele: milyen jó neki, két lyukat tömhet egyszerre... mert meghülyített téged. Ne csináld.. Amíg vele van, ne foglalkozz vele. ://
5/13 anonim válasza:
Éld az életed! Nem tartozol neki semmivel, mivel nem a barátnője vagy, hanem csak a kettes számú. És ki tudja, ha szakítanának, nem kerülne-e megint valaki más eléd a sorba? Ha találsz mást, egy percig ne habozz, hogy azt válaszd!
A srác meg egy görény, mert ha kapcsolatban van, minek ír neked ilyeneket? Főleg, ha nem is áll szándékában a másik lánnnyal szakítani.
6/13 anonim válasza:
Így van. ha ilyen, kitudja nem e csinálná meg ezt veled is, ha mégis csak összejönnétek idővel.. Mond meg neki: nem leszek a 2.!
7/13 anonim válasza:
Ne hagyd magad, legyél erős! Döntsön, Ő vagy Te! Nem hiszem, hogy olyan nagy 'májer' lenne a srác...
Ha a másikat válassza, akkor legyen vele 'boldog'! (már ha az tud lenni egy kapcsolatban, miközben másnak ilyeneket irkál...)
8/13 A kérdező kommentje:
a múltkor találkoztunk a parkban és meg akart csókolni de nem hagytam.szerintetek jól tettem?
2012. febr. 11. 15:09
9/13 anonim válasza:
Jól tetted. Ha veled lenne, melletted is megcsinálná azt amit a mostani barátnője mellett. Hiányzik ez neked? :)
10/13 A kérdező kommentje:
nagyon szeretem de nem akarok pofára esni és összetörni sem! :(
2012. febr. 11. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!