Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a barátom fejéből kitudja törölni volt barátnője gondolatát?
Voltaképp én úgy vettem le, hogy nem a csaja vagy, hanem a bnőjebnője... Érted, hogy értem... :) Voltam àm én is ilyen szituban, nem is egyben, viszont vedd figyelembe, hogy még csak egy hete történt a lélekzúzàs. Àpolgasd, beszélj vele sokat, ha kell, ő hadd sírja el a bànatàt milliószor, de te pedig próbàld elterelni a gondolatait. Menjetek el ide-oda, csinàljàtok ezt-azt és hidd el, idővel jobban lesz. :) Csak légy vele nagyon türelmes, mert egy összezúzott szívű sràcnak nagyon sok idő kell, hogy elfelejtse az adott hölgyet.
Sok sikert és jobbuljon minél előbb! :)
18/L
Hidd el, meglesz az a pont, amikor nem fogja bírni tovább és totálisan kiborul. Akkor pedig ott leszel neki te és kisírhatja magát a válladon. :)
Ne erőltesd, hogy elmondja, majd idővel rájön, hogy muszáj lesz neki, addig nem nyugszik meg egy picit sem.
Szerintem csak üljetek le és kérdezd meg hogy hogy érzi magát,hogy jól van e így szakítás után,nem jó az amit te csinálsz,mármint számodra lehet nem a legjobb lessz,de aztán sosem tudni hogy mi sül ki belőle.
Ne erőltesd vele a dolgot,hívd el filmezni ,nézzetek sok vígjátékot,csináljatok olyan dolgokat amit ő is szeret,és néha nyugodtan öleld meg ha nagyon búval ba szott nak látod.
Sok sikert hozzá!
Pontosan ugyanazt javaslom, amit az előttem lévő is. :)
Ha gondolod, írj privát üzit nekem és akkor lehet, előbb válaszolok, mert ugye, nem jelzi nekem az oldal, hogy írtál! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!