Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el? És lépjek tovább?

Figyelt kérdés
Az a baj,hogy volt egy barátom és összevessztünk és én még mindig szeretem.Most megismertem egy más fiut avval szoktam beszélgetni,és akar talalkozni velem,csak én mindig mindenkiben hibát látok,és azt hisszem hogy már nemtudok senkit szeretni csak a volt barátomat,mit tegyek hogyan felejtsem el,és lépjek tovább.Kérleg segitsetek
2012. febr. 4. 17:21
 1/3 Macs1209 ***** válasza:
100%

Eljön az idő, amikor ha találkozol más srácokkal, akkor

észreveszed a srácok jó tulajdonságait, jobbakat, mint

a volt barátodé volt.. Ez idő, és kémia.

2012. febr. 4. 17:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezzel én is voltam így. Csak ő a tökéletes, olyan mégegy sosem lesz mint ő, ő különleges, stb... Aztán megismersz majd valakit, akiben meglátod a jót, és aztán az előző már csak ugyanolyan lesz mint a többiek, és az új lesz a különleges... Hidd el, idő kell, ismerkedj mással is, és ne törődj vele:)
2012. febr. 4. 19:37
 3/3 pistiiiiii válasza:
Beszéld meg vele a dolgokat és nelegyél makacs s engedetlen. Bizz benne akármit is követett el.
2012. febr. 5. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!