Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
David Yugfe kérdése:
Szerintetek illik egy 7. -es jóképű fiú egy 5. -es csinos lányhoz?
Figyelt kérdés
Szerintetek összeillik egy 7.-es jóképű, öltözködésű fiú egy 5.-es csinos, viszonylag érett lányhoz ? Én mint fiú 174 cm vagyok, a lány kva nagy 169 cm. Vélemények ?2012. febr. 15. 15:00
11/21 A kérdező kommentje:
Ťhanks az 5. válaszolónak . ;D
2012. febr. 15. 17:38
12/21 anonim válasza:
bocs az offért, de szeretném megvédeni magam, még akkor is, ha lepontoznak. 15 vagyok, még sosem csókolóztam, és szerintem annyira rusnya sem vagyok. nem oltogatok senkit, én legalább megpróbálok olyan válaszokat adni, amiknek némi értelme is van. nézz csak körül, kedves oltogatós, hányan írogatnak más kérdésekhez ennél bántóbb dolgokat. egyébként meg neked mi abban a nagy élvezet, ha tizenkét évesek ide-oda pasiznak/csajoznak? ha a te gyereked jönne haza azzal tizenkét-tizennégy évesen, hogy barátja/barátnője van, szerintem te sem járnál örömtáncot, mert mondhatja magát akármilyen érettnek, lehet akármilyen komoly gondolkodású, azért vannak dolgok, amikre még nem áll készen. és tudod miért nincs párkapcsolatom (azon felül, hogy egy bűnronda emebr vagyok)? azért, mert tudom, hogy még nem vagyok készen rá! és pont ezért nem keresem megszállottan a pasikat. ezen ne azt értsd, hogy nem vágyom rá, mert az ember társas lény, és vágyik az ilyen dolgokra, de amíg nem vagyok kész, addig minek? ilyenkor jönnek a két-három hetes kapcsolatok. én nem azt mondom, hogy ne vágjon bele a kérdező, mert miért ne? nem mi mondjuk meg, mit csináljon. feltett egy kérdést, és mi válaszoltunk rá. ennyi. erről szól az oldal, nem? de ha szerinted másról, akkor légy már olyan szíves, magyarázd el. tessék, akinek nem tetszik, pontozzon le, mert ez minden rosszmájú embernek nagyon megy! de én nem fogom felvenni. aki szerint a lepontozással (meg egy jó kis beszólással) most hű de gyomorszájon vág, avval közlöm, hogy nem. akinek nem inge, ne vegye magára.
13/21 anonim válasza:
Koren:
El sem olvastam amit írtál, de az 1. mondatból kapásból lepontoztalak
Mákkoraa kötsög vagyok :]
14/21 A kérdező kommentje:
Am én nem pontoztam senkit :) . A témáról írjatok legyetekszívesek.
2012. febr. 15. 18:08
15/21 anonim válasza:
ó, hát ennek igazán örülök :D
Akkor a témához is mondjak már valamit, mert hogy úgy illik:
Szerintem korai még.
16/21 anonim válasza:
ő nem szemétségből, én 14 vagyok, de ha vissza gondolok hogy 2 éve mi volt, biztosan nem olyan érett a csaj, bár a mostani 11 évesek... ti dolgotok:)
17/21 A kérdező kommentje:
Még valaki o.O ?? :D
2012. febr. 15. 19:35
18/21 anonim válasza:
Szóval mindegy ki mondja, csak legyen már valami pozitív is :D Akkor rövidre fogva: -Szeresd, ha ő is úgy szeretné járj vele, adhatsz neki puszit, csak ne dugd meg :]
19/21 A kérdező kommentje:
OK Monkey, tudom ;D . Kíváncsilennék még mások válaszára ! Let's go ! Üdv, David Yugfe
2012. febr. 15. 21:21
20/21 SenkixXx válasza:
Persze,ez a természetes 2 év még elmegy abban a korban is,csak valódi papás-mamásat ne játszatok. Érted ecsém?! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!