Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdekes dolgokat vallott be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekes dolgokat vallott be a párom a múltjával kapcsolatban. Hogyan reagáljak rá?

Figyelt kérdés

Tegnap valamiért őszinteségi rohamot kapott, és elmondott egy-két dolgot.

Pl. hogy 5 éve rendelésre szerzett bizonyos törvénytelen dolgokat, és hogy uzsorásoknak segédkezett.

Volt, hogy eltörte valaki orrát, mert ezt "parancsolták" neki. (az uzsorás)

Azt mondta, hogy 5 éve annak, hogy felhagyott ezzel az élettel. Alig 9 hónapja ismerem.

Lehet, hogy hülyének gondoltok, de félek, hogy valaki megjelenik a múltjából. :(

2012. febr. 15. 14:43
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:

Bocsánat, kb a negyedik oldanál feladtam a kommentek olvasgatását, kicsit elegem lett a rózsaszín felhőből. Mielőtt valaki félreértene: nem pártolom a srácot, egy cseppet sem, DE nem ártatlan embereket ütlegelt, nem rabolt, vagy ilyesmi. Dolgozott egy bizonyos körön belül, és körön belülieket bántalmazott. Ha ember ölt volna az teljesen más. Ettől függetlenül pl, volt nekem ismerősöm, akit rablógyilkosságban való részvételért csuktak le. Épp a büntetését töltötte, amikor egy csaj haverom beleszeretett (így ismertem meg a fickót). Mindenki óvta a sráctól, mondván egy gyilkos. Miután a srác szabadult, a csajt a tenyerén hordozta, eltartotta, fizette a tanulmányait. Nincsenek már együtt, mert a csaj átverte és megcsalta a srácot. És nem, a fickó nem verte meg a csajt ezért. Szóval ellenpélda is van: a fickónak azóta sem hallottam semmilyen alvilági cselekedetéről.

Gusztustalan dolgokat művelt a párod, de azóta lehet, megértette ezt. Őszinte volt, ez nyilván annak az oka, hogy komolyan gondolja a veled való kapcsolatot. Azt, hogy az erőszak mennyire a jelleme része, vagy mennyire volt a fiatal hataloméhség hozadéka, azt NEKED kell tudni, nem nekünk. Legyen egy kis emberismereted, ne azt lásd, hogy teszi e szépet, hanem, hogy egy-egy élesebb, idegesítőbb helyzetre, emberre hogyan reagál. Az a kérdéses, hogy a jelleme mennyire agresszív, kegyetlen. Az, hogy betört néhány orrot, még nem jelent mindent. Ha két pálinka után elkezd agresszívan viselkedni, vagy ha mondjuk beszól neki valaki, már gurul nála a gyógyszer, akkor már lehet gáz.

Azt nem hinném, hogy egy betört orrért, egy-egy fenyegetésért előkerülne valaki a múltjából. Ezek pitiáner dolgok, a párod kis hal volt szerintem; öt éve alatt, már arra sem emlékeznek, ki volt ő. A reálisabb veszélyt #56-os válaszoló írta le: a rendőrség szemszögéből még elővehetik, bár ha a seftelés és a betört orr volt a legdurvább műve, akkor szerintem ez sem nagyon lesz terítéken (különben már lett volna).

2012. márc. 29. 16:02
 62/63 anonim ***** válasza:

Szerintem azért csak most mondta el neked mert nem akart elveszíteni és most már jó ideje együtt vagytok úgy érezte , hogy megbízhat benned és szükségét érezte , hogy őszinte legyen hozzád .

Csak díjazni tudom mert ha nem mondja el neked akkor se tudtad volna meg soha .

2012. márc. 29. 16:30
 63/63 A kérdező kommentje:
Az igaz, hogyha nem mondja el, soha nem tudtam volna meg.
2012. márc. 29. 16:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!