Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Simogatásra elaludni - mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Párom nagyon ideges típus, akármilyen fáradt, sokszor képtelen elaludni. Tegnap is már 11 felé járt az idő és még mindig forgolódott (4-kor kel!), én most itthon vagyok, a másikban gépeztem. Átmentem, simogattam a haját és olyan hamar elaludt. :)
Ma már eleve így ment este a dolog, hogy mikor aludni ment, simiztem egy darabig. Úgy hallom, most egyből elaludt.
28 lesz a kedvesem, férfi. Tudom, kisbabáknál és gyerekeknél ez nem meglepő dolog, ha az anyukájuk simijére alszanak el. Nála is inkább aranyos dolognak tartom. :) De mit gondol erről egy kívülálló? Voltatok így ti is hasonló helyzetben?
2012. febr. 14. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!