Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Simogatásra elaludni - mit gondoltok erről?
Párom nagyon ideges típus, akármilyen fáradt, sokszor képtelen elaludni. Tegnap is már 11 felé járt az idő és még mindig forgolódott (4-kor kel!), én most itthon vagyok, a másikban gépeztem. Átmentem, simogattam a haját és olyan hamar elaludt. :)
Ma már eleve így ment este a dolog, hogy mikor aludni ment, simiztem egy darabig. Úgy hallom, most egyből elaludt.
28 lesz a kedvesem, férfi. Tudom, kisbabáknál és gyerekeknél ez nem meglepő dolog, ha az anyukájuk simijére alszanak el. Nála is inkább aranyos dolognak tartom. :) De mit gondol erről egy kívülálló? Voltatok így ti is hasonló helyzetben?
Előbb-utóbb úgyis elaludt volna.
Ha 4-kor kel, el kéne mennie alvólaborba, mert szegény nem fogja sokáig bírni, ha ilyen keveset alszik.
Egyáltalán nem biztos, hogy elaludt volna, nem egyszer előfordult már, hogy totál kialvatlanul ment munkába, elsősorban éjszaka után; nappal nagyon nehezen tud aludni a fény és a zaj miatt.
Ilyen alvólabor hol van, minden nagyvárosban, pl. megyeszékhelyen?
Mi is szoktuk egymás kezét simogatni elalvás előtt.
Nagyon jó dolog :) És az én párom is 28 éves (múlt).
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!