Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Simogatásra elaludni - mit gondoltok erről?
Párom nagyon ideges típus, akármilyen fáradt, sokszor képtelen elaludni. Tegnap is már 11 felé járt az idő és még mindig forgolódott (4-kor kel!), én most itthon vagyok, a másikban gépeztem. Átmentem, simogattam a haját és olyan hamar elaludt. :)
Ma már eleve így ment este a dolog, hogy mikor aludni ment, simiztem egy darabig. Úgy hallom, most egyből elaludt.
28 lesz a kedvesem, férfi. Tudom, kisbabáknál és gyerekeknél ez nem meglepő dolog, ha az anyukájuk simijére alszanak el. Nála is inkább aranyos dolognak tartom. :) De mit gondol erről egy kívülálló? Voltatok így ti is hasonló helyzetben?
nyugtatja, ezért könnyebben alszik el
off: én reggel 4re megyek dolgozni, de éjfél-hajnali 1 között szoktam lefeküdni (most szabadságon vagyok)
Párom (30F) is legtöbbször ugy alszik el hogy mellemhezbújva,és simogatom.3 perc alatt alszik:)
Nagyon édes.Reggel ébresztőre nem ébred (egy időben ébredünk),simogatva ébresztem.Rögtön jobban indul a reggel.
Az én férjem 36 éves és őt is szoktam simizni, hogy könnyebben elaludjon. Ő a hátát szereti, meg a tarkóját.
Nincs ezzel semmi baj.
Szerintem minden férfi szereti ha simizik, csak lehet sokan nem mutatják ezt ki.
Driennke, te nem én vagy? Párom pontosan annyi idős és pontosan azt szereti amit írsz :)
Köszönöm a válaszokat. :) Ezek szerint sok férfi igényli az ilyesfajta elalvást, ez tök jó. Szerintem arról lehet szó, hogy sokan nem is vallanák be, hogy ez milyen jólesik nekik, mert azt hiszik, férfiatlan.
"én reggel 4re megyek dolgozni, de éjfél-hajnali 1 között szoktam lefeküdni (most szabadságon vagyok)"
Jó neked, ha bírod ezt hosszú távon. :D A kollégáim azon része csinálja ezt, akik délután le szoktak pihenni 1-2 órára. Mi 8 körül fekszünk, egy időbe csináltam, hogy aludtam pár órákat, de nem bírtam, 6 nap egyhuzamban kicsit sok lenne így, egy nap pihenővel, aztán újra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!