Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen perverz "húzásokkal"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen perverz "húzásokkal" tudnám izgalmasabbá tenni a szexuális életünket?

Figyelt kérdés
Már, elég rég óta együtt vagyunk, és szeretném meglepni valami új, perverzebb dologgal az ágyban, de nekem ilyenekhez sajnos nincs, és soha nem is volt fantáziám. Nem szeretném hogy meg unjon, ezért, nincs valakinek valami perverz ötlete, húzása, amivel fel lehetne dobni egy estét? Előre is köszönök mindent! 27/L

2012. febr. 14. 22:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A film: 40 nap 40 éjszaka.
2012. febr. 14. 22:54
 12/17 anonim ***** válasza:
Ezaz, köszönöm, ment a zöld kéz mindkettőtöknek. :)
2012. febr. 14. 22:56
 13/17 vnas00000 ***** válasza:
44%
sz*rj a mellkasára aztán csapkod szét egy papuccsal
2012. febr. 14. 22:57
 14/17 anonim ***** válasza:
Arra gondoltam igen :D Amúgy hogy a kérdésre is válaszoljak. Játszatok olyat hogy egy csepp mézet cseppents a testedre a párod meg kösse be a szemét. Kalandra fel :D
2012. febr. 14. 22:58
 15/17 anonim ***** válasza:

Kend be a testét mézzel, és egy tollpárna tartalmát borítsd rá! Aztán közben énekeld fél lábon állva, a kezeiddel csapkodva mintha szárnyaid lennének, hogy kúkori- kotkoda, tojásból lesz a csoda!

:D

2012. febr. 14. 23:07
 16/17 anonim ***** válasza:
prosztatamasszázs?
2012. febr. 15. 00:54
 17/17 anonim válasza:

Nekem fogalmam sincs, h mi tetszik nektek, de pár ötlet, ami nekünk tetszett! :D

Folyópart, erdő, kert, vagy valami hasonló hely (hozzátenném, h ez télen nem előnyös! xD)

Vagy mondd neki, h kötözzön ki, vagy hasonló, ha ebbe belemennél, szerintem izgalmas :)

Vagy játszatok valamiféle szerepjátékot, ha ez tetszene, pl orvos, tanár, vagy valami elvontabb, ördög-angyal...

Játszd el neki az ártatlan szüzet ;)

nekem ilyenek szoktak eszembe jutni, gondolkodj egy picit! xD

Sok sikert ;)

2012. febr. 15. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!