Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlságosan szeretem a nőket és ezzel elrontom a kapcsolataimat! Mit tehetnék ez ügybe? Többi lent!
Nos az a helyzet hogy imádom a nőket és most ez nagyképűen fog hangzani de ők is engem,egy ideig..a bajom az hogy hamar leszek szerelmes és nem tudom magam vissza fogni és nem kimutatni a szerelmemet és azt hogy már szinte rajongok egy nőért és az elején élvezik és tetszik nekik de egy idő után elkezdenek fuldokolni és mintha menekülni akarnának.Amúgy hűséges típus vagyok soha nem csaltam meg senkit,de ha egyszer valaki tetszik akkor nem kímélem az ostromtól:),az elején tetszik nekik de aztán utána már nem annyira.A szexet is szeretik velem,a barátnőm most azért panaszkodik mert nagyon heves vagyok az ágyban.Erről sem tehetek.Ha Kívánom őt akkor kívánom,nem tudok mit csinálni.Mit ronthatok el vajon?Első sorban hölgyek válaszát várom.
27/F
Nem akarlak elmegyógyintézetbe küldeni.
Amúgy, mit mondott eddig bármelyik hölgy, mi a gond azzal, ahogyan te szereted őt?
Én is inkább arra biztatnálak, hogy olyan nőt keress, aki hozzád való, és arra vágyik, amit te nyújtani tudsz neki.
Számtalan férfi és nő szenved a kapcsolataiban, mert azt hiszik, hogy ők csinálnak valamit rosszul, holott inkább az a probléma, hogy olyan emberrel élnek, akik abszolút nem hozzájuk valók. Leragadnak olyan embereknél, akikkel sosem lett volna szabad összejönni és nem azért, mert bárkivel gond lenne, csak azért, mert inkább kompromisszumokra épül a kapcsolatuk, és nem teljes elfogadásra. 1-2 kompromisszum még belefér, hogy teljes legyen az összhang, de ha már túl sok mindent kell feladni, vagy túl nagy mértékben kell megváltozni, akkor nem éri meg az egész és egyértelművé válik, hogy a kapcsolat összetartó ereje a megszokás vagy az egyedülléttől való félelem.
Ha valaki menekül a szerelmed elől, vagy nem jön ki veled az ágyban, akkor olyat kell keresni, akivel ez nem probléma. Ha valaki őszintén magába néz, akkor tudja, hogy a viselkedése elfogadható -e vagy sem.
ma 15:45
nem mondtak semmit igazából,inkább csak én érzem úgy hogy talán még sem jó hogy ennyire szeretek,vagy is hogy kimutatom.a barátnőm azt mondta hogy túl heves vagyok az ágyba,nem durva hanem heves.de nem tudom nem kimutatni és vissza fogni magam,ha kívánom akkor kívánom.
Szerintem ne csinálj semmit másként.Pont az olyan pasik,akik ráfáznak a szerelemben hirtelen átforulnak nemtörődömbe.Elkezdik lesz*rni a nőket,hátha a nők jobban tepernek értük és megbántják őket....
Biztos,hogy van aranyközépút,picit higgadj le és beszéld meg az aktuális pároddal,hogy ilyen vagy.Ha nem fogad el illetve nem szereti,hogy ilyen vagy,akkor nem is szeret igazán:)
A korodba belefér.
De:
Milyen mintákat örököltél? Mit láttál a szüleidtől? Hogyan fejezték ki ők az érzelmeiket? Jól szerettek?
Szorongó alkat vagy?
Ezen kellene részben elgondolkodni, mert sok mindent hozunk "hazulról".
A túlszeretés lehet egy belső bizonytalanság jele is, mert folyamatos önigazolásokat keresel talán.
Kívánok Neked olyan nőket, akik így szeretik.Biztos vannak.
De:
Írd össze azokat a helyzeteket, amikor érzed, hogy már "sok lehetsz", próbáld összevetni a korábbi tapasztalataiddal, és akkor talán ezeket ki-, elhagyva "takaréklángra" állíthatod magad. Fuss, sportolj helyette/mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!