Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én úgy szeretnék szeretni egy lányt, de valamiért nem jön össze semmi sem. Miért ilyen igazságtalan az élet?
1. "szeretnék megölelni egy lányt, vagy egész nap puszilgatni..." Gondolod te most. Megsúgom szexelni is kell majd vele, mert a lányok is szeretik ám! :D
2. "miért csak azoknak van nője, akik kihasználják megalázzák megcsalják a párjukat" Ez nem igaz, nekem is van, és egyiket sem csinálom meg vele.
Dehogy nem szeret! Mindjárt kapsz egy cuppantóst a pofidra, csak nem borotválkoztam pár napja, úgyhogy szúr a szakállam b@zmeg!
Ne hisztérikázz!
De én amúgy nem vagyok ilyen nyálas élőben, de itt kimere adni az érzéseimet, mert úgysem ismer senki sem, meg már régóta nyomaszt, hogy nincs párom. Tényleg igaza van annak is, aki szerint a szerelembe vagyok szerelmes vagy valami ilyesmi lehet nálam is. De akkor is kell ehhez i segy lány, csak nehéz találni manapság.
Olyan romlott ez a mai társadalom.
Régóta nincs?
Játszunk „kinek hosszabbat”? Nekem 7 éve nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!