Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kéne tennem, ha több időt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem, ha több időt szeretnék a párommal tölteni?

Figyelt kérdés

Egyszerűen bármit eltervezünk, megbeszélünk akár hetekkel előre, az utolsó pillanatban biztos hogy felborul minden és valami teljesen más lesz belőle. 98%-ban nem miattam, a páromat pedig látszólag néha hűvösen hagyja ha egy együtt töltött hétvége helyett otthon kuksolunk mindketten külön-külön. Ez nem egyszeri eset, minden egyes találkánk így indul és én ebbe úgy érzem, hogy már baromira kezdek belefáradni, pedig egy friss kapcsolatról van szó.

Már két hete megbeszéltük azt is, hogy nem vagyunk valentin nap fanok, de legalább legyünk együtt ezen a napon. Így is volt ez egészen ma estig, amikor is közölte a sajnálatos hírt, hogy holnap nem tud jönni... Én szerettem volna neki a kedvenc kajájával kedveskedni, megvacsorázni itthon kettesben, be is vásároltam rá ma hazafelé jövet, még egy szexibb fehérneműt is vettem, hogy kicsit meglepem, biztosan jól esne neki... Ezekután nekem borzalmasan rosszul esik, hogy már megint annyit kapok, hogy közbejött ez meg az és max hajnali 1-re tudna ideérni, de 8-ra meg már egyetemre megy, úgyhogy túl nagy éjszakai programra nem kell számítanom...

Minden egyes egymásnál alvós találkánknál ez van és ezt már egyszerűen baromira utálom. :( Hiába beszéltem meg vele ezerszer, két napig tart, aztán megint mindig kész tények elé állít, hogy ez lesz, én alkalmazkodjak, nem egyszer szerveztem át a programjaimat, ő róla meg sokszor az az érzésem, hogy mintha nem is venné észre, hogy ez nekem mennyire rosszul esik, pedig tudja milyen vagyok. Mit kéne tennem? Abszolút túlreagálom?

2012. febr. 13. 21:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem én szakítanék. Utálom ha az utolsó pillanatban lemondja valaki a programot (ha csak nem valami életbevágóan fontos dolga akadt). Ha ez ilyen gyakran előfordul és a párodat nem is érdekli, még meg sem tudod beszélni vele, akkor mit vársz tőle ezek után?

Szerintem nem vesz téged komolyan.

2012. febr. 13. 21:31
 2/2 Hanariko ***** válasza:
dettó mint az első. Szakítás. Bár erre lehet azt mondani, tovább, méélyebbre kéne menni mi az a fontos és halaszthatatlan dolog, mert hát biztos az ugyebáááár... de én azt mondom NEM! ha nem veszi észre magától, akkor nincs értelme miérteket keresni. Mondj szépen "Pá-pá"-t neki. Hidd el, jobb lesz.
2012. febr. 13. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!