Minden időmet a párommal akarom tölteni. Normális ez?
4éve vagyunk együtt,de csak vele érzem igazán jól magam.
Ma is hívott a barátnőm,hogy menjünk vásárolni pár cuccot,rávettem magam nagy nehezen és igeent mondtam.
De már meggondoltam magam,mert a barátom holonap szabadnapos.Tudom,hogy aludni fog kb. du. 2-ig(éjszakás),de én akkoris vele akarok lenni.:)
Így viszont elveszthetem az ismerőseim,ha nem járok el sehová.Régen nem ilyen voltam:/Valaki hasonló helyzetbe?
22/L
Én pont ugyanígy vagyok..! Teljesen és én is 22 éves vagyok, csak mi 4,5 éve vagyunk együtt (szóval még az is majdnem stimmel).
Sokszor azt érzem, hogy nem jó és nem normális csak Vele lennem és kell mennem másokkal is. Úgyhogy pl. úgy gondoltam jelentkezem önkéntes munkára.
Neki is fontos az amit csinál és úgy sem tudunk együtt lenni napi 24 órában. Ha meg haza megyek talán nagyobb örömmel is fogad, mintha otthon vagyok egész nap :)
Nekem is elvileg jobbnak kéne lenni. Csak hát..mindig rá kell magam beszélni, hogy menjek valahova. Sokszor ha el is megyek, egy 2-3 óra után már nem érzem jól magam és mennék haza..
Én néha vagyok a barátaimmal is. Viszont szerencsém van, olyan barátaim vannak akik megértik, hogy a párkapcsolat ebben a korban már néha bizony a barátok előtt van a sorban. Nem hogy fontosabb, de más a sorrend:)
(természetesen, ha megígérem, hogy a barátaimmal leszek, nem hagyom cserben őket) A páromnak viszont mindig elérhető vagyok.
Mindenki döntse el magának, hogy könnyű-e vagy sem, de én hétközben a barátaimmal vagyok általában, mivel nem egy városban vagyunk egyetemisták a párommal...aztán hétvégén csak vele vagyok, esetleg közös barátokkal találkozunk. (minden barátunk közös)
Most szünetben itthon vagyok a szüleimmel, közben a párommal és néha közös barátokkal találkozgatunk.
21-L 4 éve együtt
Sajnos az Ő barátai elég...nyomulósak.Észreveszem olykor-olykor,hogy a mellem bámulják,feltünően sokat bókolnak.Nem a legjobb baráti kör.Főleg ha elmegyünk szórakoz i és még isznak is..hajjajj!
Azért majd ráveszem,hogy jöjjön el velem meg a csajokkal valahova:D köszönöm a válaszokat!Elmegyek holnap a barátnőmmel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!