Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt érti valaki a nőket? Ezt vajon miért csinálja?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lány... Nem részletezném, mennyire :) De egyáltalán nem értem. Múlt hétvégén egy buliban táncoltunk, és elkértem a számát. A csavar itt kezdődik, mert nem adta meg, azt mondta, majd elküldi... Természetesen nem küldte el, hiába vártam... Írtam is neki, amikor láttam, hogy fent van, de rögtön kilépett. Szerintetek keressem meg élőben? Csak az a baj, hogy én is olyan önbizalom-hiányos retek vagyok... Ötlet? Tanács?2012. febr. 13. 19:08
11/14 anonim válasza:
Szerintem hadj beken ot mert en is lany vagyok es ha egy srac nem tetszik akkor ugyan ezt csinalom mit az a lany teszi!
12/14 A kérdező kommentje:
de nem tudom békén hagyni... amikor látom mindig mosolyog, a szemembe néz, úgy, ahogy nem nagyon szoktak a lányok :D ezért nem értem
2012. febr. 13. 20:13
13/14 anonim válasza:
Lehet, hogy csak kéreti magát a ribanc.
14/14 anonim válasza:
"nem nagyon szokták" - hát de igen, szokták! Vannak akiknek a kedves mosoly zsigerből jön, akármit gondolnak is. Ennek ellenére ők nem ribancok vagy kétszínűek, csak kedvesek. Vagy nem... igazából tényleg lehet, h csak játszik veled, békén kéne hagynod. Nem érdemel meg, ha nem tudja elmondani kedvesen a véleményét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!