Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít ennyire az iskolai végzettség egy párkapcsolatban?
Milyen biztonság? Ez érdekelne. Jah, és nem számít,
ha egy nő okosabb nálam, viszont az probléma, hogy-
ha azt hiszi csupán, és ezt hangoztatja is :)
A párommal mar egy éve együtt vagyunk. Ő 23F, én 19N. Idén kezdtem el az egyetemet,még nincs meg a papír de máris szarnak érzi magát hozzám képest mert én egyetemre járok neki meg "csak" érettségije és 4 éve biztos munkahelye. Csak azért tette le tavaly márciusban a nyelvvizsgáját mert pár hónappal azelőtt én is megcsináltam.
Engem nem érdekel,hogy van-e diplomája vagy sem,nem lesz nélküle sem kevesebb. Hiába mondja,hogy szeretne felzárkózni már nem nagyon tud a felsőoktatási reformok miatt. Államira már nem vennék fel,a költségtérítésesre pedig nincs meg az anyagi háttér.
Mint már mondtam,nekem nem számít a papír- a lényeg,hogy szeressen és viszont szerethessem.
19N
Nekem, egy tartós (akár életre szóló) párkapcsolatban igen is fontos. Persze lehet értelmes és művelt egy olyan ember akinek csak 8 általánosa van, de én meg is szeretnék majd élni a jövendőbelimmel. Azt látom mindenhol, hogy a több diplomások is alig tudnak elhelyezkedni, én is 19 évesen szakmát tanulva tiszta ideg vagyok, hogy mi lesz velem, család centrikus vagyok, szóval nekem fontos, hogy legyenek gyerekeim és ne kelljen majd nélkülözniük. Szóval a páromnak legyen minél több lehetősége egy jó munkahelyre (velem együtt)
Persze ez csak az elképzelés. Ha igazán szeretek valakit, akkor annyira nem tudom számításba venni, mostani barátommal lassan két éve vagyunk együtt, egyetemista, de nem biztos, hogy betudja fejezni.
Egyébként mindenki másképp gondolkozik, és áll a dolgokhoz. Van esélyed a csajoknál, gondolom nem úgy mutatkozol be, hogy helló Béla vagyok 8 általánossal iszunk valamit? Több éves párkapcsolatod volt, miből gondolod, hogy nem találnál még egy olyan lányt?
"én is 19 évesen szakmát tanulva tiszta ideg vagyok, hogy mi lesz velem" Szerintem ne izgulj. A valódi szakemberekből hiány van. Egy ügyes asztalos, festő, kőműves stb nagyon kelendő szerintem. A diplomás emberekkel Dunát lehetne rekeszteni. Azért találnak olyan nehezen munkát.
Az értelmes ügyes szakik meg kihalnak szépen lassan. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!