Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség amiatt szakítani, hogy a barátom rengetegszer rákeres egy lányra FB-on és megnézi a képeit?
Már írtam ki kérdést a dologgal kapcsolatban. Azóta sem tudom megemészteni, hogy kb 10 napig naponta 2x végignézegette a csaj képeit. Tudtommal nem is ismerik egymást, de ez nem biztos. Azóta nagyon sok a dolga, és szerintem már nem foglalkozik vele.
Nem tudom, mit csináljak. Jó lenne rákérdezni, mert rosszul leszek, ha rá gondolok, viszont ha felhozom a témát, biztosan szakítás lesz belőle.
Ti tolerálnátok?
tök mindegy hogy mennyire akadt ki és 1 vagy 2 órát balhéztatok...nem illetek össze és punk tum.már az hogy nem merted rögtön megkérdezni ő pedig nem hidegvérrel válaszolt hanem patália lett.a kapcsolatotoknak annyi de ha nem most akkor mittudomén 3hónap múlva lett volna vége.vagy el se kellett volna kezdeni járni.
nem bunkózásból írom hanem mert szerintem csak arra volt építve a kapcsolatotok hogy:hát bejön a másik aztán meglátjuk....mint az autószalonban:"jó a karosszéria....de vajon jó a motorja?"
Nem olvastam el az összes kommentet, de akárhányszor is írták le azt, amit én fogok neked, nem érdekel :DD
Köztudott tény, hogy azok a párok, akik nem kommunikálnak egymással előbb vagy utóbb, de ellaposodik a kapcsolatuk. A hétköznapokban elvesznek, nincs már együtt mozi meg szabadban szexelős hétvége, csak a szürke 4 fal között élni és megbeszélni a nap főbb eseményeit.
Én sajnos ( vagy szerencsére) nagyon beszédes és "lelkizős" ember vagyok. Ha valamit nem értek, inkább megkérdezem, hogy ne égjek be, korrekt módon előadom az én látásmódom és meghallgatom a páromét is.
Én minden esetben azt mondom neked, hogy beszéld meg vele. És ha ezmiatt szakítás lesz....hát akkor az a kapcsolat annyit is ért...majd jön másik, egy jobb, aki 100%ban rád figyel és nem másra. :))) Sok sikert!
Amúgy még abban a hónapban szakítottunk.
Ezt a dolgot már teljesen megemésztettem (naná, több mint egy év eltelt), de ebben a veszekedésben is megmutatkozott, hogy nem látja be a hibáit, rögtön visszatámad, és borzasztó csúnyán beszélt velem ("egy darab szar vagy" meg ilyenek).
Ha esetleg valaki tanul belőle...Hála Istennek, hogy vége!
Jól tetted!
Én is megnéztem egyszer miket csinál ha nem vagyok ott, hát csessze meg, jó sok csajt megnézett, én megmondtam neki higgadtan kerek perec, hogy megnéztem azt láttam amit, miért csinálta? Erre tagadott mindent, aztán később bevallotta aztán rám kente, mert én nem tetszettem neki konkrétan, mert a nem öltöztél ki nekem az annyit tett, hogy ja hogy nem tetszem ahogy vagyok, ja teszem hozzá a melegítő öltözék állandó jelleggel rajta nagyon "szexi" volt... Megmondtam neki, még egyszer ilyet látok, hogy napi 3 legalább végig minden képet róluk, én végeztem akkor, nem érdekel. Mert azért néz az ember másokat, mert a párja nem elég szép meg fain neki, akkor hajrá! Ne raboljuk egymás idejét ez esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!