Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hülyeség amiatt szakítani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség amiatt szakítani, hogy a barátom rengetegszer rákeres egy lányra FB-on és megnézi a képeit?

Figyelt kérdés

Már írtam ki kérdést a dologgal kapcsolatban. Azóta sem tudom megemészteni, hogy kb 10 napig naponta 2x végignézegette a csaj képeit. Tudtommal nem is ismerik egymást, de ez nem biztos. Azóta nagyon sok a dolga, és szerintem már nem foglalkozik vele.

Nem tudom, mit csináljak. Jó lenne rákérdezni, mert rosszul leszek, ha rá gondolok, viszont ha felhozom a témát, biztosan szakítás lesz belőle.

Ti tolerálnátok?

2012. febr. 12. 22:38
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Lehet, h én vagyok a hüle, de honnan lehet azt tudni, hogy hányszor nézi meg valaki a másikat FB-n????
2012. febr. 12. 22:54
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Megnézte az előzményeket a párja gépén, egyértelmű.
2012. febr. 12. 22:56
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló helyzetben voltam, én nem bírtam ki, hogy ne beszéljem meg vele, egyszerűen dühös voltam rá, és nem tudtam utána ugyanolyan lenni vele. Szóval megbeszéltem vele a dolgot, és hát.. azért azóta is eszembe jut néha a dolog, de végülis minden rendben köztünk. Lehetséges, hogy sokak szerint én is komplett idióta vagyok, és nem erősségem az, hogy megbízzak másokban, de még mindig jobb, mintha állandóan megcsalnak valakit és az illető észre sem veszi. Van a naivság és hiszékenység meg a bizalmatlanság és a túlzott féltékenység meg persze az arany középút amit nagyon nehéz megtalálni, de akkor inkább legyek bizalmatlanabb, mint hiszékeny.

Egyébként annyira nem akadtam ki ezen, nem akartam szakítani vele, csak hát azért rosszul esett. Minden pasi megnéz más nőket, akkor is ha van barátnője... és ezt a tényt nem könnyű elfogadni, mert én nem ilyen vagyok, engem nem érdekelnek más pasik ha kapcsolatban vagyok, de ez van...

2012. febr. 12. 23:21
 14/36 A kérdező kommentje:
#13: Igen, én is hasonlóan érzek. De ha még te is azt mondod, hogy ezt meg lehet bocsátani....akkor megpróbálom.
2012. febr. 13. 09:11
 15/36 A kérdező kommentje:
#13: És hogy beszéltétek meg? Megmagyarázta (mivel?), bocsánatot kért? Többé nem fordulhat elő? Hogy hoztad fel?
2012. febr. 13. 14:26
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen megmondtam neki, hogy nem volt szép tőlem de megnéztem, hogy mit csinál. Eléggé váratlanul érte a dolog, talán meg is sértődött egy kicsit. Azért nem ugyanaz volt a helyzet, mert nem minden nap nézegette az illetőt, de elég gyakran. Igen végülis bocsánatot kért, és kellett egy pár nap nekem amíg lehiggadtam. Ja, azt is mondta, hogy többé nem fordul elő (de ki tudja) biztosan azóta is megnéz egy két képet csajokról vagy utcán megnéz valakit, de az azért már mégsem ugyanaz. Azért nagy csalódás volt mert azt hittem, hogy másabb mint a többi srác, hogy nem is néz másra ha van párja, de hát nem így van... Azóta viszont én is megnézek néha egy-két pasit, nem mintha érdekelne, csak hogy bosszantsam a párom, ha ő megteszi, akkor én is :D
2012. febr. 13. 16:46
 17/36 A kérdező kommentje:
Értem. Hát, szerintem én 1 hét múlva mégegyszer megnézem a dolgokat, és ha elmúlt a "mánia" (mert napi 2x-i csekkolás az), akkor megpróbálok lehiggadni. Ha folytatta, akkor megbeszélem vele. Csak ő olyan, hogy szerintem hamarabb fog szakítani így sarokba szorítva, mint hogy bocsánatot kérne. De akkor legyen úgy. Én is azt hittem, hogy ő nem olyan...
2012. febr. 13. 16:59
 18/36 lila nyuszi ***** válasza:
Amúgy nem értem miért kell kiakadni ha belenézel, egy igazi kapcsolatban nincsenek titkok.
2012. febr. 13. 17:42
 19/36 anonim ***** válasza:

mondhatod véletlenül akadtál rá.

Nekem volt olyan h anyám megnézte vmi pasinak a adatlapját akivel egy iskolába járz,én meg csak irtam be hogy facebook,és egyből kiadta az adatlapot.

[link] -és ott volt h adatlap,meg az én gépem amugy is szokott ilyeneket eltárolni,ha beirom az f betüt mér ewgyből kiadja h miket irhatok be

2012. febr. 14. 18:16
 20/36 A kérdező kommentje:

Nekünk viszont külön gépeink vannak..

Azt viszont még mindig nem értem, hogy egy ilyet miért kellene tolerálnom.

2012. febr. 14. 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!