Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hülyeség amiatt szakítani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség amiatt szakítani, hogy a barátom rengetegszer rákeres egy lányra FB-on és megnézi a képeit?

Figyelt kérdés

Már írtam ki kérdést a dologgal kapcsolatban. Azóta sem tudom megemészteni, hogy kb 10 napig naponta 2x végignézegette a csaj képeit. Tudtommal nem is ismerik egymást, de ez nem biztos. Azóta nagyon sok a dolga, és szerintem már nem foglalkozik vele.

Nem tudom, mit csináljak. Jó lenne rákérdezni, mert rosszul leszek, ha rá gondolok, viszont ha felhozom a témát, biztosan szakítás lesz belőle.

Ti tolerálnátok?

2012. febr. 12. 22:38
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell. Ez a te döntésed! Ha nem tudod tolerálni, akkor szakíts vele. De szerintem ez akkor sem olyan nagy dolog, nem csalt meg, nem csinált semmi komolyabbat (gondolom). Szóval büntesd meg valamivel, pl nézegess te is más pasikat, tedd féltékennyé vagy nem tudom.

Tudom, hogy mennyire rosszul esik, de akkor sem annyira komoly ez a dolog (szerintem).

Ahogyan te gondolod, ha nem tudod megbocsájtani, akkor nem érdemes együtt maradni..

2012. febr. 14. 20:03
 22/36 anonim ***** válasza:

"naponta min. 2x rákeres? Reggel az egyik első dolga?"

Szerintem kiveri a csaj képeire... Olyanok a csaj képei? Vagy inkább visszafogottabb?

Persze ez csak feltételezés, de reggel az első dolga...Meg naponta még párszor rákeres és végignézi a képeit...

Szerintem elég logikus.

2012. febr. 15. 20:39
 23/36 A kérdező kommentje:
Nem olyanok a képek, és szerencsére nem veri ki rá, mert nem valami szexuális beállítottságú.
2012. febr. 15. 21:02
 24/36 csokii meov ***** válasza:
100%

Attól nem idióta mert félti a kapcsolatát emiatt ;)

Mert ez a helyzet kétesélyes.. Lehet hogy ez elég rossz útba vezeti a srácot de lehet hogy semmi baj nincsen..

Mert tudni illik hogy minden fiú,srác,férfi ránéz a lányokra nőkre.Azért gondolom te is megszoktad nézni egy-egy fiú adatlapját .. ez nem nagy dolog.Nyugodtan kérdezz rá!Ha megharagszik akkor itt már más van a háttérben.Akkor már a kapcsolatnak semmi értelme.. odamész megkérdezed hogy "Ki ez a lány drágám, hogy mindennap az adatlapját nézed?ez elszomorít:(" ennyi.. hidd el ez nem nagy dolog ha megsértődik elmondható róla hogy nem érdekli a kapcsolatotok és kész...de ha kiderül hogy a lány adatlapját nyomós ok miatt nézi lehet az jó vagy rossz is (jó:lehet hogy ismeri csak tudja h féltékenyebb személyiséged van és nem akarja bevallani mert tudja hogy féltékeny leszel de nincs miért! rossz: a lánnyal nagyon szoros kapcsolatot ápol ami lehet egy régi, újra fellángolt szerelem vagy bármi! ) ezt csak úgy leírtam.erről neked tudnod kell. És ha rákérdezel nem hiszem hogy bármi baj lenne ! Ha a rossz verzió az igaz szerintem te se szívesen folytatnád ezt a kapcsolatot! Ennyi a lényege! Nyugodj meg!

2012. febr. 19. 10:03
 25/36 anonim válasza:
0%
nagyon gáz, hogy nyomozol utánna. teljesen normális, hogy nézegeti egy nagycsöcsű barátnő fényképeit. ameddig nem dugja meg addig bízhatsz benne
2012. febr. 20. 13:33
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
na. kezdjük ott, hogy ha már nyomozol utána akkor már akkor sem bíztál benne mielőtt megtudtad hogy többször rákeres a csajra. A másik meg, hogy szerintem tök érthető a reakciód. Én is voltam ilyen helyzetben. Az én barátom sztárok meztelen képeire keresett rá, és azokat nézegette. namármost, ezt, egy eleve bizalmatlan, és tegyükfel önbizalomhiányos leányzónak elég nehéz megemésztenie. Még akkor is ha a srác csak unaloműzésből, vagy kíváncsiságból csinálja. Én is megnéztem az előzményeket, de én elmondtam, és megkérdeztem hogy miért csinálja. Elmondtam hogy ez engem zavar, és mondja meg ha valami hiányzik neki a mi kapcsolatunkból,tudok-e valamin változtatni hogy ez ne forduljon elő többet. Szerintem sokkal jobban éreznéd magad te is, ha kimondanád azt ami zavar. A te helyzeted más, mint a miénk hisz itt konkrét személyről van szó. :S Hát nem tudom. Oké hogy a srácok nem szemellenzőben járnak. De hogy napjában többször is rákeres...Túlságosan érdekli.Túlságosan sokat foglalkozik vele. Ez nem normális. NE gondolj rögtön a szakításra, inkább kérdezz rá. Próbálj rájönni az okára. Szerintem, ha az a lány mély benyomást tett rá, akkor téged nem is szeret igazán. Milyennek gondolod a kapcsolatotokat? Úgy érzed mindent megkaptok egymástól? Mióta vagytok együtt? Írj nekem privátba ha gondolod. Szívesen foglalkozom ilyesmikkel...
2012. febr. 21. 17:12
 27/36 A kérdező kommentje:
Na, elmondtam neki, és kb két órát balhéztunk. Első magyarázat: emlékezteti valakire....Második, ami valószínűleg az igazság: lenyűgözte a képek kisugárzása. Na szuper. Persze nem jelent semmit, blablabla. És tartja magát ahhoz, hogy nem csinált semmi rosszat, de a jövőben nem tenné meg újra. (De akkor miért nem?) A veszekedés közben elmondott mindennek...Úgyhogy most tipródom azon, hogy mit tegyek.
2012. febr. 22. 18:43
 28/36 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig a kommeteket, de saját magamból kiindulva én is megszoktam nézni egy-egy adatlapot néha-néha, viszont, aki tetszik és érzek iránta valamit annak kb. egy nap 4-5ször is képes vagyok megnézni(nem csak barátilag). Kérdező szerint próbáld meg megbeszélni, kérdezd meg, hogy mégis kiaz, honnan ismeri stb... lehet egy régi szerelme, törődik még vele/nem múlt el teljesen a dolog, a legjobb, ha rákérdezel.
2012. febr. 25. 17:06
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Hát eléggé meglepődtem az eddigi válaszokon! Én biztosan nem tolerálnám, miről beszélünk kérem?? Ha valaki kapcsolatban van, ami szerelmet feltételez, de legalábbis hűséget, akkor nem koslatok más után!! Tehát én abszolút nem nyelném le a dolgot, ne nézzen már senki ekkora naív hülyének!! (Az pedig nem feltétlenül "nyomozás", ha ezeket az előzményeket megtalálja a kérdező; mondhatja azt, hogy mikor meg akarta nézni kedvenc oldalát, akkor, ahogy kezdte volna gépelni a címet, ezt dobta ki első javaslatként a böngésző címsorkeresője, ami nagyon meglepte!
2012. febr. 25. 17:12
 30/36 anonim ***** válasza:
Totálisan megértem, hogy téged ez zavar, engem is zavarna. Történt valami azóta?
2012. márc. 7. 22:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!