Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Tanácsra lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Tanácsra lenne szükségem!

Figyelt kérdés

Tanácsot szeretnék kérni! Családom van, szeretem a férjemet és mégis van egy férfi, aki nem megy ki a fejemből. Úgy érzem érzelmileg megcsalom a férjem, mert elég ha a másik rám néz és ...

Próbálom kerülni és közömbösen viselkedni, de akik ismernek azok már észrevették, még letagadni sem tudtam volna. Mondtam, hogy nem szeretnék tőle semmit, de egyszerűen olyan dolgokat vált ki belőlem, hogy mérges vagyok még saját magamra is. Sokat segít a helyzeten, ha nem látom egy darabig, de aztán elég egy mosoly és megint visszaestem. Sajna bizonyos okokból nem tudom 100%-ig kerülni, így szükségem lenne tanácsokra, hogy hogyan verhetném ki a fejemből, már ha létezik ilyen tipp...

Köszi!

35N

2012. febr. 12. 16:57
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

20:12

Remélem nem férfi vagy és az akire gondolok! :))

Viccet félretéve, remélem igazatok lesz és el fog múlni. Megpróbálom még jobban az agyamba vésni, hogy mit is akarok és, hogy semmi értelme sem lenne... + figyelemelterelés egy kis kikapcsolódással, sport, ...

Az is baj, hogy néha szinte nevetek saját magamon, hogy mekkora gáz vagyok, máskor meg rám tör az egész.

Csak lesz valahogy. Azért nagyon megköszönöm, ha valakinek volt még esetleg valami, ami nagyon bevált és érdemes lehetne esetleg megpróbálni.

Uhh :| :S

2012. febr. 12. 20:40
 12/20 anonim ***** válasza:
Hát akkor meg van a megoldás! :) Kevesebb agyalás, és szerintem egy két izgis este és valami ami újra össze hoz benneteket méginkább és nem lesz gond :P olyan ez mint a barátokköztbe a Juli-András-Attila-Nóra szitu.nem tudom h nézed e. De az is jól mutatja, h Juli próbálkozna Andrásnál mindig de ő lekoppitja,mert fáradt stb, ezért keveredik Attila karjai közé.. nálad ha jól reagál a férjed márpedig mér lenne másképp.. akkor minden okés lesz szerintem:)
2012. febr. 12. 20:44
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem tagadom, szoktam nézni, vagy inkább hallgatni fürdetés, vacsi közben, de tényleg totálisan átélem Juli helyzetét. Csak azt nem tudom, hogy az én emberkém Attila-e? Úgy értem, hogy Attila azért benne lenne a dolgokban...
2012. febr. 12. 21:01
 14/20 anonim ***** válasza:
Hm..szerintem ezt lehet érezni.. és nem véletlen, hogy ilyen gondolatokat vált ki belőled az a férfi. De ez már nem is lényeges.:)
2012. febr. 13. 12:26
 15/20 A kérdező kommentje:

Igen, ez az egyik legnagyobb bajom, hogy én is úgy érzem időnként, egy picit kölcsönös a dolog. Ha úgy futunk össze, hogy van még ott más is, akkor van, hogy rám sem néz, ha pedig csak ketten vagyunk, akkor többnyire jön a "fogsorvillantós" mosoly.

Csak azt nem tudom még eldönteni, hogy mindez azért van-e mert levett rólam valamit és ez hízelgő neki vagy legalább mások előtt próbál helyt állni a "tisztességes" , a "foglalt nő tabu" elveket képviselő férfi szerepében.

Ma pl. mérges hangulatomban vagyok vele kapcsolatban, hogy már megint ennyit foglalkozom vele. Őrület!

Nem ismer valaki egy jó "agymosót"?! :/ :) :(

2012. febr. 13. 17:14
 16/20 anonim ***** válasza:
Igazából azért vonz szerintem annyira, mert tiltott dolog!! Viszont ha nem lenne az, tegyük fe szétmennétek ne adj isten férjeddel, és lehetne..már nem lenne olyan jó.. vagy nem kellene annyira. Az ilyenek nélkül nem lenne szép az élet.. kihívásokkal teli, döntés elé állítanak minket mindíg. Igazából igy külső szemmel egyértelmű, hogy ezt már Te magadnak csinálod főként, hisz Te gondolsz rá egész nap, agyalsz rajta... bebeszéled magadnak akár.. és szerintem ez nagyon nem is fog változni ha csak a gondolkodásmódod nem változik, vagy esetleg más élethelyzetbe nem kerülsz.. mit gondolsz? :)
2012. febr. 13. 17:34
 17/20 A kérdező kommentje:

Ezt nagyon jól tudom. Már régen rájöttem, hogy nem tudnék vele tartós párkapcsolatot kialakítani, ebben majdnem biztos vagyok. Mégis ennek ellenére egyszer úgy vonz mint a mágnes, máskor pedig - ha nem veheti észre - csak nézem és arra gondolok, hogy mi a ... tetszik nekem benne?! Nem egy tipikus vonzó férfi, de mégis van benne valami, ami megmozgat.

Tiltott gyümölcs? Lehet! Sőt nagyon lehet, ettől még vonz! :/ :(

2012. febr. 13. 18:04
 18/20 anonim ***** válasza:
Hát ez egy harc, küzdelem amit magaddal kell megvívni. Énis voltam hasonló cipőben amúgy. Egy kicsit engedtem is a vonzalomnak, megbántam,de végül nem az okozta a kapcsolat végét. Azóta már azzal az illetővel is vége lett a kapcsolatnak aki annyira vonzott..és hogy őszinte legyek a vonzalom mai napig megvan.. csak a kapcsolat nem működik. Vannak ilyen emberek akik egyszerűen tapadnak egymáshoz ahogy Te is írtad!
2012. febr. 13. 18:38
 19/20 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy jobb is ha nem tudom biztosra az ő álláspontját. Ha tudnám és elutasító lenne, akkor nevetségesnek érezném magam, ha pedig esetleg kölcsönös, akkor csak rontana a helyzeten.
2012. febr. 13. 22:13
 20/20 anonim ***** válasza:
Így van, mert talán kevésbé nagy a kísértés..:)
2012. febr. 13. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!