Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Tanácsra lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Tanácsra lenne szükségem!

Figyelt kérdés

Tanácsot szeretnék kérni! Családom van, szeretem a férjemet és mégis van egy férfi, aki nem megy ki a fejemből. Úgy érzem érzelmileg megcsalom a férjem, mert elég ha a másik rám néz és ...

Próbálom kerülni és közömbösen viselkedni, de akik ismernek azok már észrevették, még letagadni sem tudtam volna. Mondtam, hogy nem szeretnék tőle semmit, de egyszerűen olyan dolgokat vált ki belőlem, hogy mérges vagyok még saját magamra is. Sokat segít a helyzeten, ha nem látom egy darabig, de aztán elég egy mosoly és megint visszaestem. Sajna bizonyos okokból nem tudom 100%-ig kerülni, így szükségem lenne tanácsokra, hogy hogyan verhetném ki a fejemből, már ha létezik ilyen tipp...

Köszi!

35N

2012. febr. 12. 16:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Sehogy, majd elmúlik. Komolyan.
2012. febr. 12. 17:04
 2/20 anonim ***** válasza:
47%

Az érzelmeknek, pláne nők esetében nem lehet parancsolni. Szóval sehogy. A megcsalás pedig pontosan itt kezdődik, mert innen már csak egy lépés a szex, feltéve ha a másik fél is hajlandó rá. Nem irigylem a férjedet.

Talán az segíthet ha megpróbálsz újra olyan színben tekinteni a férjedre mint amikor megismerted és dúlt a szerelem. Próbálj meg újra a beleszeretni a férjedre és koncentrálj rá.

2012. febr. 12. 17:16
 3/20 anonim válasza:
Nálam ugyan ez van. csak 17tel fiatalabb vagyok, és nincs férjem...
2012. febr. 12. 17:22
 4/20 A kérdező kommentje:

Nagyon remélem, hogy el fog múlni. Már többször hittem azt, hogy túl vagyok rajta. Kb. 1 éve tart már az egész. Egy hete még mérges is voltam rá, mert sikerült bebeszélnem magamnak, hogy valószínűleg röhög rajtam a hátam mögött aztán pedig mikor csak ketten futunk össze olyan mosolyt ereszt meg rám, hogy...

Én is nagyon sajnálom a férjem és próbálkozom eléggé erőtelesen, hogy megint beleszeressek, ami időnként sikerül is, aztán jön egy egyébként jelentéktelen vita majd összefutok a másikkal és mindent lehet újra kezdeni.

Tudom, hogy nem is lenne jó a kapcsolatunk mert mások vagyunk olyan értelemben, hogy vannak olyan tulajdonságai, ami eléggé idegesítő tud lenni, de aztán kapok egy mosolyt és megint a szokásos eredmény van. Visszaesés.

Ezért is gondoltam, hogy nem nézek rá ha tehetem, de attól meg láttam, hogy néha furán néz rám.

A legnagyobb baj, hogy néha úgy érzem ő is így van velem csak talán tiszteletben tartja, hogy férjem, családom van.

Nem tudom, de elég gáz, hogy itthon vagyok a családommal és mégis észre sem veszem és főzés közben is rajta jár az eszem.

Beteg vagyok igaz?!

2012. febr. 12. 17:34
 5/20 A kérdező kommentje:
Hű, visszaolvastam magam és el sem hiszem, hogy ezt én írtam! :/ Tiszta cink vagyok! Ha olvasná ezt (nagyon remélem, hogy nem!) akkor megint biztos hangosan röhögne rajtam!
2012. febr. 12. 17:37
 6/20 anonim válasza:
EZ nem betegség. Viszont megrémiszt engem is, félek, hogy velem is hasonló lesz... De azt tudom tanácsolni, üljön le a férjével. És beszéljék át a dolgokat... Menjenek valamerre. A férfivel is beszélje meg. Főként vele kell beszélnie.
2012. febr. 12. 17:39
 7/20 A kérdező kommentje:

Beszéljem meg a másikkal?!

Már gondoltam rá, hogy ha a szemembe mondaná, hogy egyébként sem jövök be neki, akkor talán könnyebb lenne, mert megalázottnak érezném magam. De aztán rájöttem, hogy nem ettem meszet, miért égetném le saját magam, ameddig még tudom tagadni mások előtt?

Úgy sem akarnék tőle semmit, csak még kellemetlenebb lenne utána összetalálkozni vele.

2012. febr. 12. 17:42
 8/20 anonim ***** válasza:
Ez nagyon kényes téma.A vágy... nem lehet ellene mit tenni, tényleg csak idővel változhat. Én nem értettem sosem egyet azzal ha valaki megcsalja a párját, főleg ha már gyerek,házzasság van. Viszont ha úgy alakul, hogy mégis, akkor meg jobb hallgatni róla. A kettő együtt nem jó, h meg is teszed, és elmondod. Vagy ne tedd meg és béke van, vagy igen, és nagyon lelkiismeretfurdalásod lesz, és bánni fogod, de ne mond el. Szerintem minden fejben dől el. Egyik ismim mindíg azt mondja h ne gondolkozzak annyit. Igazából kétféleképp lehet felfogni. Vagy úgy ahogy most Te, vagy pedig ugy hogy megtörténik,megnyugszol,mindenki elfelejti, és ennyi. Neked kell tudni, hogy milyen tipus vagy. Én az első kategóriába tartozok,inkább nem tenném meg minthogy utána rosszul érezzem magam.
2012. febr. 12. 17:48
 9/20 A kérdező kommentje:

Én sem akarom megtenni! Már elképzeltem, hogy mi lenne, ha megtenném és nagyon nem tetszett az eredmény. Nagyon hiányozna a férjem, ha nem bocsátana meg nekem. Nagyon sajnálnám őt.

És mégis itt van ez az "akárki", aki miatt érzelmileg mondhatni már meg is csaltam a férjem.

Na most pl. haragszom rá!

Asszem tényleg nekem is az a legnagyobb bajom, hogy túlságosan sokat gondolkodom dolgokon.

2012. febr. 12. 17:57
 10/20 anonim ***** válasza:
Jaj, nagyon ismerős a helyzet, én is hasonló cipőben járok... de ott elég egyértelmű volt, hogy bejövök a másiknak, és ettől még nehezebb, mert tudom, hogy ő is akarná, de nem lehet köztünk semmi. Iszonyú érzés!
2012. febr. 12. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!