Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mikor mondjátok egy fiúra, hogy ronda? Mik azok a külső tulajdonságok, amik taszítanak titeket?
Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 11:18
11/20 anonim válasza:
Ápolatlanság és igénytelenség.
12/20 US-Nagi válasza:
Ha nem vált be a gyógyszer, kenőcs, azt kérdezném, hogy nem-e eszel vmi olyat amitől kijön? szotyi..tökmag.. nekem pl imádom a mandulát, de az kezdi ki a bőröm
13/20 anonim válasza:
tök mindegy mert hiába ad valaki annyit magára hogy az előző lányok ne találjanak benne kivetnivalót...attól hogy nem lesz ronda ápolatlan ésatöbbi attól még marhára nem biztos hogy járnak is vele...ez setben pedig ugyanott van mintha igénytelen lenne
14/20 anonim válasza:
hülye, kis beképzelt fruskák... örülnétek neki ha valamilyen zsíros-hajú, lukas-fogú, alkoholista kőműves teherbe ejtene titeket, nem hogy még itt válogatást tartatok, ilyen hülye, műmályer dedós, szőrtelenített majmok közt...agyon kéne verni benneteket egy közönséges kerti ásóval és a tetemeteket lesz@rni és belehajítani egy szennyvíz aknába :-D
15/20 anonim válasza:
Szóval akkor te egy ilyen "zsíros-hajú, lukas-fogú, alkoholista kőműves" vagy aki nem talál magának barátnőt,ezért vagy ilyen fusztrált?:)
17/20 anonim válasza:
Igénytelenség? Inkább rossz genetikai adottságok azok amik miatt nem kell a pasi. Volt egy ismerősöm. Sárga fogak, hosszú zsíros, korpás haj, kicsit büdös volt a lehelete, és akárhova mentünk a haverokkal sose volt nála pénz. Vagyis mink fizettünk helyette. Ennek ellenére oda voltak érte a csajok. Pofátlanul jóképű volt. Magas, izmos, zöld igéző szemek, karakteres arc, izmos karok, kellemesen mély hang. Az ápolatlanság megoldható, de egy rondafejű kedves törpe mit érne el nálatok az ápoltságával?
18/20 anonim válasza:
Te jó ég! Hogy mehetett átt a szűrőn az a kőműves válasz? Én csak annyit írtam egyszer, hogy f**z és figyelmeztetett. Alapos javításra szorulna ez a rendszer!
19/20 anonim válasza:
én nagyon utáom a ronda fogú,vastag szemöldökű,hosszúhajú,szörös fiúkat
20/20 anonim válasza:
kulsore nekem nem jon be ha egy pasi nagyon kigyurt. persze ne legyen palcika sem, csak legyen valamennyi izma.
azt sem szeretem ha lapos a feneke. egy ferfit/fiut az is vonzobba tud tenni ha jo feneke van. (gondolok itt egy David Backhem fele fenekre)
a pattanosok. nos igen, elegge elveszik egy pasi vonzosagat. a zsiros hajrol ne is beszeljunk.
egyszoval az igenytelenseg, kigyurtsag, lapos fenek nem jon be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!