Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek arról, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha a lány magasabb a fiúnál?

Figyelt kérdés
2009. jún. 3. 10:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

semmi, ha őket nem zavarja, akkor semmi baj nincs vele.

persze attól függ, hogy mennyivel magasabb a lány , mert ha ilyen 2 fejjel, az nem semmi látvány :D

2009. jún. 3. 10:41
 2/15 anonim ***** válasza:
60%
Hát én személyszerint nem tudnék nálam alacsonyabb fiúval járni.
2009. jún. 3. 10:41
 3/15 anonim ***** válasza:
41%
Én nem tudnék nálam magasabb csajjal járni, hogy néz már ki hogy mindig én nézek fel rá :D
2009. jún. 3. 10:44
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
hát ha csak pár centi akkor szerintem nemis olyan feltűnő.. és ha szeretik 1mást akkor kit érdekel? Az ágyban úgyse számít:D
2009. jún. 3. 10:49
 5/15 anonim ***** válasza:
32%
Semmi, csak egyszeruen hulyén néznek ki egyutt! Láttam már olyan eskuvoi fotokat is, ahol a menyasszony sokkal magasabb volt, és meg kell hogy mondjam, elég idétlenul festettek!
2009. jún. 3. 10:52
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Hát én nem járnék nálam alacsonyabb fiúval. Azért úgy csak jobb ha magasabb a pasi sztem:P
2009. jún. 3. 12:06
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én 1 fejjel vagyok magasabb a páromnál, nő vagyok, és nagyon boldogok vagyunk!
2009. jún. 3. 12:13
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Én egy nagyon picit vagyok magasabb a páromnál. Azt mondják észre lehet venni, de annyira nem durva, h egyenesen lenézzek rá.

Esküvőnél meg sztem ilyen lapos talpú fehér cipőt fogok venni, ezek a férfi ünnepi cipők úgyis kicsit ilyen magasabb talpúak, úgyhogy ott egyenesen alacsonyabb leszek nála :D

2009. jún. 3. 15:04
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azok, akik képesek ez alapján megítélni párokat... Hát, gratulálok nekik. Idétlenül festenek, vagy nem, lehet, hogy ők éppenséggel annyira szeretik egymást (ami valószínű, mert ezt a sok bunkót nehéz lehet elviselni), amennyire a rosszindulatú gúnyoskodókat sosem fogja senki.

Ergo, szerintem egyáltalán nem ciki, különben sem az én dolgom eldönteni, hogy ciki-e vagy sem. (Mielőtt valaki azt hinné, hogy sértettségből beszélek: 10 cm-vel vagyok alacsonyabb a barátomnál.)

2009. júl. 19. 18:25
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
ömm...gáz.
2009. júl. 19. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!