Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet?

Figyelt kérdés

Ha minden jól megy, jövő hét kedden találkozom egy csajjal, akivel az egyetemről ismerjük egymást. (már többször találkoztunk, most relatíva hosszabb, kb. 3-4 hete nem találkoztunk.) Nemrég szakított a barátjával, éppen ezért én eddig nem nyomultam rá, de örülnék neki, ha összejönnénk:) A kérdésem az, hogy mivel úgyis Valentin-nap lesz, vegyek-e neki valamit, vagy az túl nyomulós lenne? Láttam az egyik üzletben a kedvenc együttesétől egy cd-t, relatíve olcsón, és szívesen megvenném neki... de nem akarom, hogy rosszul süljön el a dolog, értsd, hogy azért vettem, hogy ő is ,,muszájból" vegyen nekem valamit. Arra gondoltam,hogyha megkérdezi miért kapja, azt mondom: ,,Szeretnélek újra mosolyogni látni". Vagy ez túl csöpögős?

Normális válaszokat kérek! Előre is köszi mindenkinek ! :)

2012. febr. 11. 23:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha veszel neki valamit, neki kellemetlen lesz hogy ő nem ad semmit és átmegy a részéről egy kényszer vásárlásba. Látszik, hogy tapasztalatlan vagy, ezért csináld csak. Saját hibádból majd megtanulod...
2012. febr. 11. 23:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem korrekt! És nem is feltétlen utal arra, hogy Valentín nap alkalmából adod neki. Adhatod csak úgy is, hogy újra mosolyogni lásd.
2012. febr. 12. 00:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Egyszerűen, simán dugd meg. Mondd meg neki, hogy ez a te valentájn napi ajándékod.
2012. febr. 12. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!