Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet?

Figyelt kérdés

Ha minden jól megy, jövő hét kedden találkozom egy csajjal, akivel az egyetemről ismerjük egymást. (már többször találkoztunk, most relatíva hosszabb, kb. 3-4 hete nem találkoztunk.) Nemrég szakított a barátjával, éppen ezért én eddig nem nyomultam rá, de örülnék neki, ha összejönnénk:) A kérdésem az, hogy mivel úgyis Valentin-nap lesz, vegyek-e neki valamit, vagy az túl nyomulós lenne? Láttam az egyik üzletben a kedvenc együttesétől egy cd-t, relatíve olcsón, és szívesen megvenném neki... de nem akarom, hogy rosszul süljön el a dolog, értsd, hogy azért vettem, hogy ő is ,,muszájból" vegyen nekem valamit. Arra gondoltam,hogyha megkérdezi miért kapja, azt mondom: ,,Szeretnélek újra mosolyogni látni". Vagy ez túl csöpögős?

Normális válaszokat kérek! Előre is köszi mindenkinek ! :)

2012. febr. 11. 23:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
fúúúde nyálas.vazz...de biztos elájulnék tőle.nem sülhet el túl rosszul sztem
2012. febr. 11. 23:47
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem rossz ötlet.
2012. febr. 11. 23:48
 3/13 anonim ***** válasza:
amíg nem volt minimum egy csók,addig ne vegyél semmit-max kávé,üdítő,fagyi-mert addig értelmetlen.
2012. febr. 11. 23:48
 4/13 A kérdező kommentje:
Első: Igen van benne valami... de tényleg ez az igazság, akármennyire is fura a mai világban. Én az a típus vagyok, aki jobban szeret adni,mint kapni... és örülök, ha mosolyt látok az emberek arcán, főleg, ha egy számomra fontos emberről van szó.
2012. febr. 11. 23:49
 5/13 A kérdező kommentje:
Harmadik: azért nem gyűrűt fog kapni :D Ez csak egy cd, és tök random jött az ötlet... egyébként karácsonyra is vettünk egymásnak csokit :P
2012. febr. 11. 23:51
 6/13 anonim ***** válasza:
beszarás, édes vagy.(én meg naiv). vegyél, legyetek boldogok, csá, és ne járkálj fel gykra ökörségeket kérdezni, nincs szükséged rá.
2012. febr. 11. 23:52
 7/13 anonim ***** válasza:
ha te írod ki a cd-t valami 50forintos lemezre,akkor mehet.
2012. febr. 11. 23:54
 8/13 anonim ***** válasza:
Ne vegyél semmit neki, max hívd meg a randi annn. A valentin napi vásárlás meg nagyon nyomulós, lehet hogy nem is akar kapcsolatot egy darabig. A szöveged meg nem elemezném sokáig, maradjunk annyiban, hogy isszonyú nyálas
2012. febr. 11. 23:54
 9/13 A kérdező kommentje:
Utolsó: persze... azért ekkora spúr nem vagyok :D
2012. febr. 11. 23:55
 10/13 A kérdező kommentje:
A kommentem a 7-es szólt... Utolsónak: oké, ez van. Lehet, hogy nyálas, de ilyen vagyok, számomra tényleg jó dolog látni, ha egy ember boldog.
2012. febr. 11. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!