Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó ötlet? Hol tudnám megvenni?
Barátomnak jövőhéten lesz a születésnapja. Még csak kb. másfél hónapja vagyunk együtt, így nem ismerem annyira mit szeret, mit nem, de arra gondoltam veszek két uyganolyan gyűrűt és az egyiket neki adom, a másikat pedig én viselem majd. Szerintetek ez milyen ötlet? Jó vagy hagyjam inkább? Viszont az idő sürget! És még arra lennék kíváncsi, hogy DEBRECENBEN hol találok ékszerest, mert nem jártam eddig túl soknál, úgyhogy nem igazán tudom, hogy hol tudnám beszerezni a két gyűrűt.
Köszönöm! :)
Szerintem, (magamból kiindulva) kicsit intimebb gyűrűt venni egy srácnak, mert az olyan magamhozláncolós...
Viszont egy medál pl egy olyan aminek az egyik fele nálad, másik nála van, már szimpibb...
De embere válogatja...
Bögre, párna, kulcstartó.... stb
Mindennapos használati dolgok
Neee, ez komoly? Övé az egy gyűrű?
Félre a viccet: Sztem még korai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!