Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Osztálytárssal kapcsolat jó ötlet?
Szerintem nem számít semmit, hogy osztálytársak vagytok, vagy sem, nem értem miért kell ezzel foglalkozni. Nyilván nem úgy kezdesz egy kapcsolatba, hogy jaj mi lesz ha szakítunk, mert esetleg akkor lehet kínos, hogy látnotok kell egymást nap mint nap, de ha mindketten értelmesebbek vagytok kicsit, akkor lehet ezt rendezni normálisan is. Amúgy meg csak azért kihagyni a lehetőséget kettőtöknek, mert egy osztályba jártok...
Nekem is volt egy osztálytársam gimiben, utolsó évben összejöttünk, most a menyasszonyom. :)
Osztálytársi kapcsolat a lehető legveszélyesebb.
Állandóan szem előtt vagy, mindig egymás nyakán lógtok, hidd el hamar megunnátok egymást.
Ahogy kivettem a leírtakból ez egy nagyon jó barátság.
Jobb ha nem rontod el azzal, hogy szerelmet vallasz.
Lehet a csaj is megharagudna rád mert Ő lehet csak barátként tekint rád.
Nah most gondolj bele ha elé állsz azzal a gondolattal hogy "Bocs én többet érzek mint barátság" szerinted mit fog gondolni ???
Szerintem semmi gáz sincs azzal, hogyha osztálytársak vagytok. Persze egész nap együtt lesztek, egymással vagytok, de ha "egészséges" a kapcsolat, akkor nem ez fog gátat szabni, hidd el! Én is 17 éves vagyok és a párhuzamos osztályban vagy egy pár, éppen a 2. év legvégén jöttek össze, szóval már egy nyáron is keresztül vannak és még mindig nem unják egymást, boldogok.
Magyarul, szerintem vágj bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!