Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feküdtünk az ágyban, de egy más lány nevén szólított a barátom, mi lehet?
Ez valoban nagyon ciki szitacio, de nem agyalnek rajta tul sokat. A legvaloszinübb tenyleg az, hogy egyszerüen megszokasbol es faradtan mondta.
Mondjuk, az en kedvesem pont azert: "Cica"
De velem is elöfordult mar egyszer, de akkor eppen valami tenylegesen sületlenseget hajtogatott a baratnöm es nem volt hajlando meg csak egy pillanatra elgondolkodni sem azon, amit en magyarazok neki es akkor mondtam, hogy: "Ne legyel mar ennyire makacs Vir..." Döbbent csend következett, ugyanis ö Ild...
Kimagyaraztam, hogy nagyon sajnalom, nem volt direkt, de ilyen szituaciokban az exem is annyira agyatlanul makacs tudott lenni, ezt eddig nalad nem tapasztaltam, mert mindig annyira ertelmesen meg lehet veled beszelni mindent, biztosan azert csuszott ki....
Gondolom nem kell mondanom, hogy habar veletlen volt, ez mennyire volt hatasos arra, hogy onnantol kezdve valoban mindent ertelmesen meg lehetett beszelni ;)
ha pasi néven szólít lehet jobb lett volna, meg ha ezt a kapcsi elején teszi és nem két év után
szal pont a volt nője nevén, ha még a tesója neve lett volna vagy az anyjáé, de előttem már 3 éve szakított a csajjal, velem is két éve van együtt, szal 5 éve szakítottak, és a csajjal is csak két évet járt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!