Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak nálam veri ki a biztosíté...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nálam veri ki a biztosítékot? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Egyik ismerősömmel tegnap beszélgettem. Élettársa van, és 2 szép kisfia. Az egyik 3-4 éves, a másik nem is olyan régen született. A lényeg, hogy elmondta, hogy ő megcsalja a feleségét. Tehát állandó jelleggel él nemi életet más nőkkel. Nincs emiatt lelkiismeret furdalása, ő ezt még csak rossznak sem ítéli meg, úgy gondolja, hogy ha neki ez örömet okoz, akkor miért ne csinálja? Olyan nyíltan mondta ezt el, mintha arról beszélnénk, hogy ő minden nap vesz-e kenyeret a boltban. A kérdésem, hogy szerintetek ez csak szerintem abszurdum? És ez teljesen normális, hogy megcsalja az újszülött gyereke anyját, akivel évek óta együtt él... és még csak nem is érzi, hogy ez nem normális dolog? Minden pasinak "szüksége van" arra, hogy megcsalja az élettársát vagy azt, akivel van, ha attól egyébként mindent megkap?
2012. febr. 11. 10:26
 1/9 anonim ***** válasza:
14%
Igen csak nálad veri ki a biztosítékot,ez a legtermészetesebb dolog a világon férfiak és nők is ugyanígy csinálják.
2012. febr. 11. 10:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nonszensz, a manus egy ritka nagy idióta. Természetesen nem ez az átlag... remélem... legalábbis mifelénk nem.
2012. febr. 11. 10:29
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha az élettársa tud róla és nem zavarja, akkor egészségükre

18/L

2012. febr. 11. 10:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Mifelénk sem így működik. Legalább a kisgyermekére lehetne tekintettel. Nem hiszem, hogy nem jut eszébe mikor más nőt dug éppen, hogy otthon szoptatja az élettársa a közös gyereküket. (egyébként nem tud róla az élettársa, hogy megcsalja)
2012. febr. 11. 10:44
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
A gyerekekre ettol meg lehet tekintettel,ez nem fugg ossze azzal.Es lassuk be,hogy no is kell a dologhoz,akivel megcsalja,tehat a nok is ugyanolyanok,mint a pasik!
2012. febr. 11. 10:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég szomorú, hogy idáig süllyednek az emberek :S
2012. febr. 11. 10:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy normális. Biztos valami nagy alfahímnek hiszi magát. Sajnálom a nőt, ha nem tud róla. Ha meg igen, akkor az se komplett.
2012. febr. 11. 10:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon durva. Én is mindig ledöbbenek amikor ilyet hallok. Azt szokták mondani még "Hogy a szex és a szerelem két különböző dolog" és ezt ilyen okító célzattal, hogy tudjam ezentúl.

Szerintem szánalmas. Az ilyen alak az valójában nem férfi. Most lehetne mondani, hogy akkor én sem vagyok az mert szűz vagyok meg hogy ne mondjak ilyeneket, mert nem voltam még olyan helyzetben. De akkor is. Én egy ilyen után úgy gondolom most eléggé szégyellném magam és nem tudnék már úgy tekinteni magamra mint előtte.

Viszont már az is amit mondtál az elején. Élettársa van és 2 gyereke. Tudom tudom a házasság elavult intézmény stb. De mégis milyen ember az aki ha jár egy lánnyal és felcsinálta már, akkor nem veszi feleségül? Ez egy gyáva pöts aki nem mer felelősséget vállalni. Még az lenne egy lehetőség, ha a csaj nem akart hozzámenni de ennek kevesebb a valószínűsége, sztem simán hozzáment volna. Csak hát a srác nem akarta valszeg mert fél attól hogy felételnélküliszeretetet fogadjon. Főleg hogy nem is akarja betartani.

Am az utolsó kérdésedre nem tudom a választ, hogy mindenki ilyen lenne-e. Remélem nem. Én nem akarok ilyen lenni.

2012. febr. 11. 11:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Eléggé undorító dolog. Arra rákérdezhetnél, hogy ahhoz mit szólna, ha az élettársa ugyanilyen örömszerzési célzattal kefélne más pasikkal. Ha erre is azt mondaná, hogy normális (amit kétlek) akkor eléggé súlyosan meg lehet sérülve az értékrendje.

Nekem nincs szükségem megcsalásra, elvből elítélem. Ha lenne egy rendes, szerető barátnőm, akkor nem érdekelne milyen mással.

2012. febr. 11. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!