Ez a videó csak nálam veri ki a biztosítékot?
Videó:
Megnéztem ezt az 5(!) perces videót, és nem hogy okosabb lettem, de inkább butának érzem magam. Hogy lehet ilyen "szakértelemmel" beszélni a semmiről? Tudom, hogy a divatszakmákhoz ugyanúgy csomót kell tanulni, mert meséltek már róla, de ez a nő ebben a videóban nálam veri a biztosítékot. Feladatának érzi, hogy mint "stylist" mindenkit helyre rakjon, közben a felsőt, ami rajta van inkább nem is jellemezném, az intelligencia meg csak úgy süt róla. Nem hiszem el, h ezért még pénzt is kap....
(az "életfilozófiám" kp-jában nem a divat, meg az ilyen pitiáner dolgok állnak, annyira nem izgat ez az ügy, csak érdekelne a véleményetek... :D )
-Leggingset sosem veszek fel, csak harisnyát, ha - 10 fok van és nekem szoknyában támad kedvem menni, jó, hogy veszek alá vastag harisnyát. Valahogy túlélem, hogy nem divatos, de megfázni nem szeretek.
Széles a csípőm és rengeteg magas derekú gatyám és szoknyám van, imádom:D
A nő egy iszonyatosan unszimpatikus illető, a hangja, a kinézete, a felsője, mindene irritál!
Ez gáz..Ráadásul azt mondja : -Nem ajánlom a puffos illetve válltöméses darabokat.
Rajta mivan? ... -.- És én igenis felveszek harisnyát a nadrág alá nem érdekel hogy ez nem divat...
Ez a nő stylist? Mert nem látszik rajta? Hogynéz már ki? Az a haj, meg fejzet neki, ráadásul az a felső az katasztrófális. Hogy mer ilyen kinézettel szerepelni egy videóban.
És a szoknya alá mért ne illene a harisnya elvégre is ezért találták ki. Micsoda tippek...hát köszönöm, de inkább nem fogadom meg még a végén úgy néznék ki mint ő. :S fújjj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!