Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Léteznek olyan igazán szenvedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek olyan igazán szenvedélyes, romantikus férfiak?

Figyelt kérdés
Azt írtam volna a mondat végére, hogy "mint a filmekben", de rájöttem, hogy nem feltétlenül olyanra gondolok, mint a Szerelmünk lapjaiban Noah, aki 365 napig minden nap írt levelet Allienek, pedig elvileg "elveszítette", hanem hétköznapibb módra gondolok. Olyan férfira, aki úgy igazán tud szeretni egy nőt és mindent megtesz érte. Ez nálam nem azt jelenti, hogy mindent megvesz neki, hanem érzelmi értékű dolgokra gondolok. Hogy tényleg meg tud szeretni egy nőt, úgy igazán.. Mikor érzi az ember, hogy neki tényleg csak én létezem, ő engem akar, így ahogy vagyok, azt aki vagyok. Nem tudom jobban megfogalmazni a gondolataimat, ha mégis sikerül, akkor majd írok kommentet. Szóval létezik ilyen?
2012. febr. 10. 13:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Létezik csak sajnos a lányok többségének az én tapasztalataim alapján nem ez kell ... volt , hogy verset is írtam tetszett neki mert meg nem irt neki senki verset de annyi ... más meg egyszerűen kijelenti , hogy nem szereti az ilyen csöpögős szövegeket vagy fiukat kik kimutatják az érzéseiket...
2012. febr. 10. 14:33
 12/23 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a válaszokat. Másodszor pedig a 6. válaszolónak üzenem, hogy ezt nem tudom miért írtad, nekem is van barátom, életem, nem csak netezek stb. Amúgy ki is emeltem, hogy nem olyanra gondolok, amit a filmekben látni, mert nyilván az más, mint a való élet. (Amúgy tévét nem is nézek.)

8. válaszolónak: amit bemásoltál, abban szerintem én nem a papucs típust írtam le. Persze, hogy a legtöbb nő nem szereti a "papucsokat" és sajnos divat lett, hogy az olyan férfiak a vonzóak, akik bunkón viselkednek a nőkkel, semmibe veszik stb., ettől lesznek "sármosak", de mondjuk én pont nem ilyen vagyok. Inkább a kedves fiúkra buktam mindig is, nem zavart, hogy nem azok a macsó típusok, sőt.

2012. febr. 10. 14:35
 13/23 A kérdező kommentje:
Na pl. mit nem adnék egy szép versért :) Még ha kicsit bénácska is, de a szándék a fontos. Azt hiszem örök romantikus maradok... :)
2012. febr. 10. 14:37
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Örülünk kérdező, hogy van még olyan csaj, akinek nem a bunkóság imponál.

A kérdésedre válaszolva: igen, van még ilyen férfi!

2012. febr. 10. 14:38
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Létezik,de nem típus kérdése,tényleg csak annyi kell hozzá,hogy szeresse az illető nőt(ez biztos).szerintem csodálatos az ilyen férfi és igen figyelemre méltó.25/L
2012. febr. 10. 14:39
 16/23 Macs1209 ***** válasza:

Azért ne keverjük össze az engedékenységet a papucssággal.

Egyrészt a két dolgot nem kell összekeverni, másrészt pe-

dig látni kell a határokat.

Van, aki azt papucsnak tartja, hogy a pasi megkérdezi,

"mit szeretnél csinálni a hétvégén?" vagy ha boltban vá-

sárol, akkor "kell-e valami otthonra?".. Pedig ez egyál-

talán még nem oda tartozik.

2012. febr. 10. 15:09
 17/23 anonim ***** válasza:
A filmekben a hősszerelmes mindig egy jóképű gazdag pali! A való éleben pedig a tök átlagos, esetleg az alatti srác akit észre sem vesznek! a filmek és a való élet között meglehetősen kevés a átfedés.
2012. febr. 10. 15:27
 18/23 anonim ***** válasza:
Na kezdődik már a pénzzel való vádaskodás.
2012. febr. 10. 15:28
 19/23 anonim ***** válasza:

11-es válaszoló is én voltam s itt egy vers amit én irtam

Keresztes Zsolt : Amióta megismertelek...

„ Amióta megismertelek , nics nyugtom

Egy boldog estém , se órám se percem se nappalom

Te vagy az oka mindennek , te.. kit oly nagyon szeretlek

Te miattad nem alszom csak töprengek , lehajtott fejjel az asztalon,

Nezem a kepéid es könnyes szemmel csak bámulok ...

Az ismeretlen s üresnek tűnő jövőbe...

*

Ha jó az Isten akkor miért , van ez ?

Mit ártottam ?

és ha ártottam , ... miért pont igy vert meg ? ... te veled...

*

Kepéidet nézve szememéből könny csorog

Te vagy ki kell nekem kiért élnem kell , de úgy érzem ... meghalok

Ugy érzem meghalok , de meg mindig tervezek ...

Tervezem ... a meganyi szép ... s boldog ....pillanatot mit együtt tölthetünk

Te vagy kit szeretek , te vagy ki mellet nap mint nap ébredni akarok,

Te vagy kit kívánok ... , kit ölelni... s csókolni... akarok !!!

*

Kérlek engedj közelebb magadhoz ...

Engedj szeretni , ölelni csókolni... ezernyi forró éjszakán

Egy életen át :)

2012. febr. 10. 15:30
 20/23 A kérdező kommentje:
Jaj de direkt írtam is, hogy nem olyanra vágyok, mint ami a filmekben van, mert tudom, hogy azok eléggé a valóságtól elrugaszkodott történések és azt is megemlítettem, hogy a pénzről szó sincs lásd: " Ez nálam nem azt jelenti, hogy mindent megvesz neki, hanem érzelmi értékű dolgokra gondolok.".
2012. febr. 10. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!