Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan közöttetek, aki a munkahelyén ismerte meg a párját?
most akkor randira mész vagy jártok?
Tudom, hogy manapság divat annyira rohanni mindenben, de legalább a randinak adjátok meg a módját.
Rendes esetben nincs se ölelés, se csók. (rendhagyó esetben, ha önbizalom hiányos valamelyik, vagy nagyon szorítja az idő, ill. ha becsapott a villám).
A másik: ugye nem a munkahelyeden randiztok? Mert akkor tényleg ciki...
Igen. Már 4 éve együtt vagyunk, imádjuk egymást, és már úton van a baba is.
Mi titokba próbáltuk tartani de nem sokáig ment. A főnököm nyitott ránk. Ciki volt, de túléltük. Utána tényleg kellemetlen volt egy kicsit, de túltettük magunkat rajta, pár hónap múlva pedig megszűnt a cég.
A mostani páromat nem, de a régi barátnömnek én voltam a müszakvezetöje a cégnél.
Titokban tartani nem lehet sokáig egy komoly kapcsolatot, közös munkahelyen, de nem is kell szerintem, nincs benne semmi rossz ha két ember összejön.
Miért kéne a melóhelyen ölelkeznetek, meg csókolóznotok ?
Igaz hogy már a buszmegállóban petting is normálisnak számit lassan, de ha téged zavar, akkor az intim részt hagyjátok meg otthonra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!