Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van közöttetek, aki hasonlít valamilyen színésznőre? :D
Figyelt kérdés
Komolyan kérdezem, csak úgy érdekel...ha egy kicsit is. És kire? kort is írjatok.2011. júl. 23. 19:04
1/13 anonim válasza:
2/13 anonim válasza:
engem eddig emma watsonhoz és natalie portmanhez hasonlítottak,de szerintem egyik sem :)
3/13 anonim válasza:
Engem hasonlítottak már Robert Downey Jr. , Brad Pitt és Johnny Depphez. Csak azt nem tudom hogy mégis miben :D mind 3 tök máshogy néz ki nekem meg max a szám hasonlít a Brad Pitt-re.
4/13 anonim válasza:
Én arcra állítólag Eva Herzigovára :D
22
5/13 anonim válasza:
igen erre a csajra nagyon hasonlítok csak fogalmam nincs minek hívják nem nézek ilyen baromságokat :D 15/l
6/13 anonim válasza:
Engem , Alissa Milano-hoz régebben. Mostanság Emma Watson-hoz, legutóbb Megan Fox-hoz... Lányegében egy karakterek de mégis mások:) Biztos mindenki más más oldalam hasonlítja hozzájuk:)
7/13 anonim válasza:
Nekem egyik unokatesóm hasonlít a képen látható személyre, de kajak :D
A képen látható személy neve: Farrokh Bulsara
Márha mond ez a név valamit neked.
8/13 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm Jennifer Anistonra, egy másik pedig Avril Lavigne-re. :)
9/13 anonim válasza:
én állítólag Eva Longoria-ra, de valaki szerint Jennifer Lopezre. Szerintem egyáltalán nem, jó is lenne, ha olyan szép lennék, mint ők...18/L
10/13 anonim válasza:
Cristina Riccire, Kristin Kreukra, Anna Hathawayra hasonlítok, vagyis ezt szokták mondani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!