Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan lányok egyáltalán, akiknek az alacsony, vékony fiúk valamiért bejönnek?
Szerintem vannak ilyen lányok.
Az alacsony lányok,vagy akik 165 alatt vannak biztos nem bánják ha a párjuk ekkora.A vékonyság hát nyilván,aki csontsovány az nem jó,mint ahogy a fiúknak sem tetszenek a csontsovány lányok.De ha egészségesen vékony,akkor biztos nem gond.Ízléstől függ.
Én is arra figyeltem fel egyből, hogy a pasik egyből nemet mondtak, a lányok pedig többségében igent.
Hát, azért ez is megmutat valamit rólatok, pasikról!
Szóval nekem a vékony, de szálkásan izmos pasik jönnek be. A macik is lehetnek AranyosaK, de max ennyi. Ffinak picit kicsinek számítasz, de hidd el, tényleg sok az alacsony lány is! :))
Kalappal és csak óvatosan az izmosodással, ne pumáld fel magad, mert az hányinger kb.
:))
"Én is arra figyeltem fel egyből, hogy a pasik egyből nemet mondtak, a lányok pedig többségében igent.
Hát, azért ez is megmutat valamit rólatok, pasikról!"
Sztem meg inkább rólatok csajokról: h nem ismeritek magatokat, v hazudtok.
Vagy inkább te hazudod magadnak, hogy esetleg ezek hiánya miatt nem kellesz a nőknek. Az a pasi, akivel csak a pénzéért van egy nő, meg csak sajnálni tudom. Én pl. alapból nem is engedtem soha, hogy fizessen nekem egy pasi. Max még régen a haverokkal volt néhányszor. Szóval nálam pl. nem jönnek be, sőt néha még taszítanak is a magamutogató, "pénzt a homlokukra ragasztva" ismerkedő pasik.
De természetesen kivételek mindig vannak.
Ha megfogott egy ffi a kisugárzásával, akkor totál nem érdekel, hogy milyen magas, hány kiló. Ez max a tiniknél döntő szempont és mivel tudjuk, hogy azok az évek sajnos elég rövidek, így nem érdemes ezen görcsölni.
Próbáld meg magad úgy elfogadni ahogy vagy és már sokkal több esélyed lesz, mint egy hasonló kateg. és akár 10-20 cm-rel magasabb srácnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!