Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan lányok egyáltalán, akiknek az alacsony, vékony fiúk valamiért bejönnek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 01:03
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

nem is vagy vékony kérdező azaz hozám képest nem

175cm 51kg

2012. febr. 11. 01:24
 12/36 anonim ***** válasza:
65%
Nem nincsenek olyan lányok. Mind magasság fasiszta apukám ez van. Az 54 kg-odhoz meg dobj hozzá minimum 10-15 kg-ot, nem zsírban persze és akkor talán.. jah meg ha van csillagos, 4 karikás, propelleres, "L" szimbólumos autód. Tudod ezek kelleék felszerelések mára. Ha ezek nincsenek akkor Te is mint sok más alacsony és rossz anyagi helyzettel rendelkező férfitársad, mennek a levesbe.
2012. febr. 13. 20:16
 13/36 anonim ***** válasza:

vannak :) nekem a belső számít

üdv: egy lány

2012. febr. 27. 20:15
 14/36 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok. Igaz még csak 9.-es, de remélem az én válaszom is érdekel.

Szóval én kb 162-163 cm vagyok, de igazából szerintem nem az számít, ki-hány centi :D Engem mindig lepiciznek :D

De ha úgy belegondolok, szerintem a magasságoddal semmi probléma :D Én nem szeretem a nagyon magas fiúkat, meg hát na..elég hülyén mutatnék mellettünk.

A vékony az meg elég tág dolog. Attól függ milyenre gondolsz. Azért ne legyen valaki csontsovány, hanem olyan vékony..de nem fogy el. Meg ne az a " hozzáérek és eltörik" kategória legyen. Ha kondizol az jó (Y) De ne vidd túlzásba szerintem :D Kis kockahas, de nem kell hatalmas kar, az tud ronda lenni :D

Amúgy én 50 kg vagyok, én is a vékony kategória :D Ezért is jöhet be a te testalkatod.

2012. febr. 27. 20:16
 15/36 anonim ***** válasza:
már nem azért de fiúk ilyen válaszokat adtak:nem dehogy nincsenek... szerintem ezt nem nekik kéne eldönteni mert ha megfigyelitek szinte nincs olyan ember aki magányosan öregszik meg, nem számít mennyire izmos (persze soványságban is van határ szóval IGEN VANNAK OLYAN LÁNYOK AKIK SZERETIK A VÉKONY ALACSONY FIÚKAT. tapasztalatból mondom sok vékony barátom van és mind jól csajozik :D
2012. febr. 27. 20:31
 16/36 anonim ***** válasza:
Hello!Az en baratom is pont ekkora, es en is. Vekony is, de nekem mindig is a vekony fiuk jottek be. Ha egy Kicsit tobb van egy pasin, mar nem jon be nekem. Visszataszito szamomra, föleg a felfujt izmos pasik. de a vekony szalkas izomzatot en is szeretem :-)
2012. márc. 7. 23:27
 17/36 anonim ***** válasza:

biztosan vannak olyan lányok, akiknek bejönnek az alacsony fiúk. mondjuk én sem vagyok túl magas (160) de én speciel "magasság orientált" vagyok, de a vékony, akár a nagyon-nagyon vékony fiúk jönnek be. magas, vékony ez nálunk családi perverzió... de szerintem ne keseredj el, sok alacsonyabb srácnak van barátnője. azzal viszont vitába szállnék, hogy a csajok, a testes, mackós pasikra buknak. mert nagyon nem! vannak olyan lányok, persze, de szerintem nem az az általános. mondjuk én pont a másik végletbe tartozom a pálcikafiúkkal :DDD

18/L

2012. márc. 8. 22:01
 18/36 anonim ***** válasza:
igen, biztos akad olyan lány, aki az ilyen fiúkra bukik. Ne aggódj, mert meg fogod találni, vagy ő téged. Próbáld megszeretni magadat igy, amilyen most vagy, a vékonysággal, alacsonysággal együtt. Mert ha megszereted, elfogadod igy magad, akkor vonzó leszel a lányoknak. Én személyesen kapásból 2 példát tudok mondani a barátnőim közül, akiknek speciell az alacsony, vékony fiúk tetszettek mindig, és most is ilyen pasijuk.
2012. márc. 26. 20:13
 19/36 anonim ***** válasza:
miért bántjátok szegényt szerintem aranyosak az alacson fiúk
2012. ápr. 10. 08:39
 20/36 anonim ***** válasza:

Ha így fogod fel, hogy vannak e ilyen lányok akkor tuti bevonzod a leghülyébb p*csákat!

Szerintem teljesen normális a magasságodhoz a testsúlyod. Nem ez a legfontosabb, hanem az önbizalom :)

2012. júl. 20. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!