Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez nagyon gáz? Nekem vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon gáz? Nekem vannak túl magas elvárásaim?

Figyelt kérdés
Szóval 17 éves vagyok és még soha nem volt barátom, és még soha nem is csókolóztam.Persze, voltak fiúk akiknek tetszettem, meg el is mentem velük randizni, de valahogy egyik se volt olyan hogy felkeltette volna az érdeklődésemet.Nem külsőleg vannak nagy elvárásaim hanem inkább a belső értékek terén.Én szeretem hogyha egy fiú értelmes.Nem iszik, nem a hülye haverjaival nyerít a lányok után.Szoval utálom a buta fiúkat.Meg nálam olyan fiú aki nem szereti az állatokat szóba se jöhet.Amikor kicsi voltam elhatároztam hogy állatorvos lesz a férjem..Jó erről már nyilván lemondtam...És már néha kellemetlen hogy körülöttem a barátaim arról sztoriznak hogy jajj így szerelmesek úgy szerelmesek, én meg féltékeny vagyok, mert ilyet még csak nem is éreztem...Azt mondják én vagyok túl sznob, de szerintem az nem sznobság ha valaki egy értelmes pasit szeretne akinek hasonló a gondolkodása mint neki...
2012. febr. 9. 20:17
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező nem a kulturált szórakozásra célzott.
2012. febr. 9. 21:05
 22/29 A kérdező kommentje:
Kedves 21/F! Én nem ítélek el senkit azért mert bulizik, és nem is tartom őket hülyének.Sem azért mert alkoholt fogyasztanak, vagy bandáznak.Én egyszerűen csak nem ilyen vagyok, nem tudok ezzel azonosulni, és ezért nem tudnék egy ilyen fiúval együtt lenni.De nyilván abban is van igazság amit írtál, de ne aggódj kétlem hogy azért mert nem iszok be fogok fásulni.;)
2012. febr. 9. 21:10
 23/29 anonim ***** válasza:
65%
van róla papírom, hogy extrém magas az IQ-m. Vannak nyulaim. És Debrecenben lakom. Én vagyok a te embered :)
2012. febr. 9. 21:27
 24/29 anonim ***** válasza:
milyen nagy érték manapság a szüzesség,gondolom még az talán,ha még nem is csókolózott.elég rendesen rákattant mindenki,hirtelen mennyi "állatbarátra" bukkantunk.
2012. febr. 9. 21:37
 25/29 anonim ***** válasza:

Kevés az ilyen lány manapság, aki így gondolkozik, mint te.

Ezek szerint még nekem is lenne esélyem, de ez csak elmélet, mert ha élőben látnál lehet csak meggondolnád magad és csak számítana a külső.

Ugyanis én alacsony, vékony vagyok, ami sok lánynál már alapból kizáró ok...

2012. febr. 9. 23:35
 26/29 anonim ***** válasza:

Teljesen normális elvárásaid vannak, de sajnos ez a mai világban már a ritkaság számába megy.

Én nem bulizom, nem iszom, nem csorgatom a haverjaimmal a csajok után a nyálam, imádom az állatokat.

Olyan csajt keresek, aki nem fekszik le mindenkivel, értelmes, kedves és humoros. Azt hiszem ez sem nagy elvárás, nem?

2012. febr. 10. 10:42
 27/29 A kérdező kommentje:
Hát akkor egyértelműen siker koronázta a közvélemény kutatásomat, mégsem olyan reménytelen a helyzet.:)Köszönöm a válaszokat, ezek után nem adok alább az elvárásaimban.
2012. febr. 10. 14:47
 28/29 anonim ***** válasza:
i love sex
2012. febr. 18. 20:04
 29/29 anonim ***** válasza:
biztos csúnya vagy
2012. febr. 19. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!