Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez nagyon gáz? Nekem vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon gáz? Nekem vannak túl magas elvárásaim?

Figyelt kérdés
Szóval 17 éves vagyok és még soha nem volt barátom, és még soha nem is csókolóztam.Persze, voltak fiúk akiknek tetszettem, meg el is mentem velük randizni, de valahogy egyik se volt olyan hogy felkeltette volna az érdeklődésemet.Nem külsőleg vannak nagy elvárásaim hanem inkább a belső értékek terén.Én szeretem hogyha egy fiú értelmes.Nem iszik, nem a hülye haverjaival nyerít a lányok után.Szoval utálom a buta fiúkat.Meg nálam olyan fiú aki nem szereti az állatokat szóba se jöhet.Amikor kicsi voltam elhatároztam hogy állatorvos lesz a férjem..Jó erről már nyilván lemondtam...És már néha kellemetlen hogy körülöttem a barátaim arról sztoriznak hogy jajj így szerelmesek úgy szerelmesek, én meg féltékeny vagyok, mert ilyet még csak nem is éreztem...Azt mondják én vagyok túl sznob, de szerintem az nem sznobság ha valaki egy értelmes pasit szeretne akinek hasonló a gondolkodása mint neki...
2012. febr. 9. 20:17
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Az jogos elvárás, hogy értelmes legyen, de az már gáz, hogy nagyon szeresse az állatokat.
2012. febr. 9. 20:34
 12/29 anonim ***** válasza:
szeretem az állatokat és intelligens vagyok. Neked ennyi tényleg elég a boldogsághoz?
2012. febr. 9. 20:41
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is teljesen normális, nekem se jönnek be a partiribanc lányok, de sajnos nem sok helyen lehet már találni normálisakat.

19/F

2012. febr. 9. 20:42
 14/29 anonim ***** válasza:
hol laksz?
2012. febr. 9. 20:43
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként én is szeretem az állatokat, van is két berni pásztorkutyám, ha megírnád privátban, hogy merre laksz esetleg találkozhatnánk is:).

Előző előtti voltam.

2012. febr. 9. 20:45
 16/29 Macs1209 ***** válasza:
100%

Nekem 4 kutyám van, és olyan körülmények között,

mint akik a lottó ötöst nyerték meg (ezt barátok

mondják, nem én találtam ki).

A kutyatartók 99% nem tudná elképzelni, mi van itt :)

Ha baj, hogy családtagként szeretem a kutyáim, akkor IJ.

2012. febr. 9. 20:52
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen igazad van.

Én is ugyanilyen vagyok, mint te, csak idősebb és nekem volt már kapcsolatom és szerelmes is voltam :)

Nem lehetetlen, hogy ilyen srácot találsz.

Ja és a barátaidnak fogalma sincs arról, hogy mi az, hogy sznob.

Sok sikert és sose add fel az elveidet :)

2012. febr. 9. 20:53
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Na és mennyire igazad van az állatokkal kapcsolatban. Kislánykoromban állatorvos akartam lenni :) :)

Én mindent bírok. Sok p*csa sikít a pókoktól, én pedig olyan óvatosan költöztetem ki a szobából. Még a hangyát is megmentem, ha arról van szó :) Meg az egeret a macskáktól :):)

Találsz te ilyen jó lelkű és értelmes embert, egyébként ez általában együtt jár.

2012. febr. 9. 20:54
 19/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Igen, nekem tényleg ennyi kell a boldogságomhoz.:)És amugy Hajdú-Bihar megyében lakom.
2012. febr. 9. 20:55
 20/29 anonim ***** válasza:

Nem mondanám azt, hogy sznob vagy, de van egy beütésed. Attól, mert valaki szeret szórakozni vagy a barátaival mulatni, esetleg fogyasztani egy kevés alkoholt, még nem lesz kevesebb vele. Sőt!! Én úgy gondolom, hogy nem egészséges az az ember aki ezeket nem szereti, egy idő után befásul. Valamint nem feltétlenül hülye az aki mindezeket szereti. Helyesbítek! Szerintem te egy sznob kiscsaj vagy, és picit lejjebb kellene raknod a mércét, mert mindenkiben van egy kis hiba. Lehet hogy találsz egy olyan srácot aki nem iszik, nem bulizik, de neki is meglesz a heppje mint mindenkinek. Nyílvánvaló hogy te sem vagy tökéletes, ahogyan senki sem. Nem így kell hozzáálni a dolgokhoz. Ezen egy picit gondolkodj el. De maradhatnak az elvárásaid a régiek, és csorgathatod tovább a nyálad.!!

21/F

2012. febr. 9. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!