Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatom meg azt akire vágyok? Vannak még valóban őszinte lányok?
Manapság a lányok (gondolok most konkrétan 18-22 közöttiekre) 98%-a olyan típus, akit nem szivesen választanék. Nagyon-nagyon a külsőre mennek, tipikus plázalányok, annyi smink van rajtuk, hogy ha lemossák szinte fel sem lehet őket ismerni...
Hol vannak azok akikkel meg lehet beszélni a dolgokat, nem CSAK a buli és nem csak mások véleménye számít nekik?
Ha nagyon sarkosítanék, azt mondanám: a legtöbbjük képmutató és túlságosan beképzelt. Szerintetek nem így van?
Teljes mértékben egyet értek veled! Őszintén! 20 éves főiskolás lány vagyok, és én is ezen gondolkodtam, hogy milyen undorítóan viselkednek a korombeli "lányok".
De ahogy te is írtad, ők csupán a női nem 98%-a.
Biztos vagyok benne, hogy ha elég kitartó vagy, találsz valakit a maradék 2%-ból! Sok sikert hozzá!
Na ezt kikérem magamnak, én is 18 vagyok de nem vagyok ilyen. Nem hordom fenn az orrom, plázacica se vagyok, és nem sminkelem magam agyon csak pont annyira amennyire kell.
Úgyhogy a kérdezőnek üzenem, hogy igen, vannak még ilyen lányok. És nem vagyok beképzelt sem, elég sok barátom van, és jól megvagyunk.
elnézést, senkit nem akartam megbántani. azért írtam ezt a korosztályt, mert véleményem szerint akik kezdik
"felfedezni a dolgokat" (sajnos a már 13,14 éves lányok) még hiteltelenek a koruk miatt. és ez a folyamat eltart nagyjából 17-18 éves korig.
vannak persze kivételek -ahogy az utolsó hozzászóló is, akiknél ez kimarad(t) és talán nem is lesz soha.
nagyjából 22 éves korra vagy kinövik, vagy megragadnak-belőlük lesznek a tipikus "semmire-nem-jó-nők" akiket az audis/bmw-s, akármilyen pasijuk tart el és gyakorlatilag alkalmatlanok a normális érezelemkinyílvánításra,
ugyanúgy megmaradtak a kis tinik hiteltelen szintjén.
pont emiatt, mert hagyták magukat ezeknek a külső dolgoknak teljesen átadni.
nem arról van szó, hogy mindenkit beskatulyáznék akire illik a (talán kicsit felületes) leírás. de lássuk be, hogy akármennyire is nem szép dolog, a külsőről ítélünk. máshogy képtelenség.
igaz senki nem változik, viszont az értékrendje fejlődhet és átalakulhat, a szemlélete más lehet.
a legtöbb lány a külsőre megy.
Szted vannak ilyenek:
" Jé, egy ronda srác, leszólítom, elkérem az msnjét, hátha, összejövünk, mert belül, aranyos lehet..."
ÁááÁáááÁ! ilyen nem sok van....
* a smink...
mindenki agyon sminkeli magát, hiszen, azt hiszik ez a jó
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!