Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit adjak és hogy kell reagálni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit adjak és hogy kell reagálni?

Figyelt kérdés
Ez az első párkapcsolatom. Mivel most lesz Valentin nap meg fogjuk egymást valamivel ajándékozni. Én nem tudom mit adjak a barátomnak. Azt se tudom hogy reagáljak rá ha valamit kapok. Légyszi segítsetek!
2012. febr. 9. 15:58
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Tüzifát.
2012. febr. 9. 16:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Pff... ez óriási segítség volt. Pont azt fogok neki adni és úgy is reagálok... Normális válaszokat légyszi!
2012. febr. 9. 16:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne adj neki semmit, vagy ha adsz akkor azt ne azért tedd mert Valentin nap van. Ez csak idióta amerikai ünnep azért hogy több pénzt húzhassanak le az emberről.

Mit reagálj, ezt komolyan tőlünk kérdezed hogy mit hazudj, mert ha nem jön magadtól a reakció akkor bizony képmutatás.

2012. febr. 9. 16:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Miután Valentin nap közeledik, így megszaporodtak a hasonló kérdések. Mondjuk minden ötödik kérdés nagyjából arról szól, hogy "mit adjak neki". Esetleg keress vissza és csomó ötletet kapsz.
2012. febr. 9. 16:09
 5/5 anonim ***** válasza:
tüzifát és verf fejbe magad, hogy elhagytad a baltát.
2012. febr. 9. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!