Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adjak Neki?
Figyelt kérdés
Barátomnak jövőhéten lesz a születésnapja. Még csak kb. másfél hónapja vagyunk együtt, így nem ismerem annyira mit szeret, mit nem. Ajánlanátok pár dolgot, ami nem olyan hétköznapi, hanem egy kicsit különlegesebb, de könnyen belehet szerezni DEBRECENBEN? Egyébként arra gondoltam, hogy csinálok tortát és talán egy lapra leírom, amit érzek iránta, de e mellé még szeretnék valamit adni.
Köszönöm a válaszokat! :)
2012. febr. 9. 15:08
1/4 anonim válasza:
Szerintem a torta nagyon jó ötlet!:-) A lapról már azt gondolom hogy az ilyen "vers írás" már a fiúk szokták csinálni.Maradj a tortánál és még valami kis apróság jó lesz!:-) De tudunk segíteni is egy kicsit.Mit szeret?Hobbija?
3/4 A kérdező kommentje:
Húha, hát nehéz kérdés, mivel még nem ismerem annyira :D Táncol, társastánc, bár ezzel nem hiszem, hogy tudok valamit kezdeni xD De bármiylen ötletnek örülnék, hátha kapok valami ihletet :)
2012. febr. 9. 16:24
4/4 anonim válasza:
nyomtass neki "kívánságkártyákat"
azt írsz rá amit akarsz... (pl maszírozz meg, mennyünk moziba, bármi)
boltban is lehet ilyet venni, de fölösleges, te is meg tudod csinálni
szerintem nagyon jó ajándék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!