Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valentin napra mit adjak a barátomnak? (21 éves)
Nem lesz egyikünknek se pénze, de mivel nekem sose volt Valentin napom, szeretnénk megtartani.
Ti mit adnátok a barátotoknak? Akármilyen ötlet jöhet, én benne vagyok minden perverzségben (ő kevésbé :D)
Egyedül a sztriptízt ne írjátok, mert ahhoz szégyenlős vagyok :) Ötlet?
Szeretek sütni, meg főzni is, olyan is jöhet.
Pacalpörkölt, aztán lekváros bukta, mellé egy rekesz sör, miközben HD-ben megy a női iszapbirkózás középdöntője és a pincérnő meztelenül szervírozza a kaját.
Mesés és felejthetetlen ajándék.
Szeretet, szexet, kényeztetést.
Legyél jó barátnője, ennél többet nem hiszem hogy elvár tőled.
Ezek a dolgok viszont ünneptől függetlenek kellene hogy legyenek. Lényegében értelmetlen a Valentin nap csak egy újabb ürügy hogy lehúzzák az emberek pénzét.
Nem húzzák le a pénzem mert nincs :) És neki sincs :) Amúgy jó barátnője vagyok, imádjuk egymást, épp ezért nehéz, mert különlegesen szeretném "imádni". Értitek :)
A pucér szervírozással egy a bökkenő... A lakótársak :)
Akartam volna a kedvenc kajáját megsütni, de úgy felmentek a húsárak is :(
kedves első válaszoló :)
ettől a kajától meg még plusz a sörtöl igencsak összefosná magát a kedves kérdező barátja :) sztem ez igy nem jó ötlet :P
Ételnek ez milyen lenne?
Főtt tojással töltött fasírozott, krumplipürével és egy üveg borral.
Na már csak a többit kellene kitalálni :)
A lakótársakat biztos nem zavarja a szervírozás.
Gabesz19:
Az kizárt dolog. Egy pörkölt, sör, aztán desszertnek bukta az erős gyomornak meg sem árt, csak a müzliken meg sárgarépalén szocializálódott gyomrok nem bírják azt.
Úúú kitaláltam egy receptet, rákerestem és elméletileg nincs ilyen:
Darált hússal töltött tojás :D
Megpirítanám a husit, megfőzném a tojást, ketté vágnám a tojást, és a sárgáját összekeverném a hússal és visszatöltöm :D esetleg egy kis kukorica mehet bele :D Na? Na?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!