Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adjak neki valentínnapra? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
A Szituáció, a következő: Jómagam 20 éves vagyok, férfi, és még tanulok. Ő 17 éves leányzó és szintén tanul. 4 hónapja vagyunk párkapcsolatban, azonban ami köztünk van sokkal több annál. Nagyon szeretjük egymást. Azonban van 1 kis vagyoni különbség köztünk. Ő Gazdag, én szegény. Ő Már elvileg meg is vette az ajándékot nekem van kemény 1000 ftom a célra. ÉS Valentin naphoz 2 napra lesz a születésnapa is. A Kérdés tehát az:
1) A 2 ünnepet vonjam egybe?
2) Mit kapjon? (ötleteket szeretnék gyűjteni)
Előre is köszönöm, a rendes válaszolóknak pedig nagyon hálás vagyok előre is !
vigyél neki egy szál rózsát, azt többet mond minden szónál :)
2012. febr. 6. 19:23
2/13 anonim válasza:
A valentinnap ugyanolyan nap, mint a többi.
2012. febr. 6. 19:23
3/13 A kérdező kommentje:
Első, ez nem is rossz ötlet :D ÉS a Szülinapjával mi légyen?
Második, ez igaz, de ildomos megemlékezni róla azon a napon.
2012. febr. 6. 19:25
4/13 asdface válasza:
A rózsa az tuti recept mindig. Szülinapra meg mondjuk korcsolyázzatok egy kiadósat,hogy jól elfáradjon és egy masszázs. A többit a fantáziádra bízom. :)
24/f
2012. febr. 6. 19:25
5/13 MuGlY válasza:
Nem feltetlenul kell neki vegyel a boltbol,,hanem keszitsz te neki valamit pl karkotot vagy mit tom en.teh tudod mit szeret..
2012. febr. 6. 19:28
6/13 MuGlY válasza:
Es a rozsa az tuti...
2012. febr. 6. 19:29
7/13 anonim válasza:
Szülinapjára főzz valami finom vacsit + gyertyafény, utána vagy előtte vidd el moziba :) (mondjuk a mozi egy kicsit több lesz mint egy ezres, de diákkal olcsóbb)
2012. febr. 6. 19:46
8/13 anonim válasza:
Szia! sztem külön ünnepeld őket és ne gondolj nagy ajándékokra, sokszor vmi apróság ami szívből jön többet ér, de tényleg nálam leglábbis sokkal többet. Az évfordulónkra a páromtól egy nagyon szép verset kapta, nem ő írta mégis edig ez volt a legszebb ajándék. Ha érdekel a szövege akk írj privátban. Szülinapjára meg vegyél neki virágot vagy csokit:D én imádom az ilyeneket. Remélem segítettem
2012. febr. 6. 20:13
9/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat, megnyugtattatok, hogy sok pénz nélkül is lehet valamit tenni :). A Kérdés még az, hogy Ti örülnétek e valami süteménynek, még akkor is ha nem egészen lett finom :D. Valami szív alakúra gondoltam szülinapjára, gyertyával. Csak nem igazán erősségem a konyha művészet.
2012. febr. 7. 19:10
10/13 anonim válasza:
Én örülnék, pláne egy szív alakúnak :) Már maga a gondolat is aranyos, hogy valaki azért sütött a konyhában, hogy nekem örömet okozzon. Szóval hajrá! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!